Galatasaray, Fabian Rieder İçin Temasa Geçti

Sirayla genc yetenekleri yaziyorlar bize bakalim hangisi gelecek

Borussia Monchengladbach'a gidecek büyük ihtimalle ama Borussia Dortmund ve Leipzig'te oyuncuyla ilgileniyomuş..

Devre arası özel izin alabilsek şu an kadromuzdaydı belki opsiyonu da kullanılmıştı.

Belki de en ucuz noktaya geldiği dönemde ise tercih etmedik ve Stutgart’a kiralandı.

Dün de beğendim açıkçası, tek ihtiyacı dilinden anlayan bir hoca gibi duruyor zaten çalışkan bir oyuncu.

Yolu açık olsun, umarım büyük bir kayıp olmaz hem 8 hem 10 no için iyi bir ekleme olabilirdi.

Devre arası özel izin alabilsek şu an kadromuzdaydı belki opsiyonu da kullanılmıştı.

Belki de en ucuz noktaya geldiği dönemde ise tercih etmedik ve Stutgart’a kiralandı.

Dün de beğendim açıkçası, tek ihtiyacı dilinden anlayan bir hoca gibi duruyor zaten çalışkan bir oyuncu.

Yolu açık olsun, umarım büyük bir kayıp olmaz hem 8 hem 10 no için iyi bir ekleme olabilirdi.
Şans işte özel izin alamazdik ama kesin bu tff bize vermezdi

Belki de en ucuz noktaya geldiği dönemde ise tercih etmedik ve *Stutgart’a kiralandı.

Dün de beğendim açıkçası, *tek ihtiyacı dilinden anlayan bir *hoca gibi duruyor zaten çalışkan bir oyuncu.

* < -

oyuncu adina ,
ozellikle imza attigi stutgart ve dolayisiyla *hocasi baglamin da nokta atisi bir vurgu kanimca . kendisi -dogru bir takima, hocaya ve kadroya entegre oluyor.

<-
ayni sey, stutgart'la kendini bulan cok iyi bir sezon geciren *stiller icin de gecerliydi. kanimca, fabian'da da ayni momentum saglanacaktir diyebilirim.

saygi ve selamlar .

Dün sahadaki kıvrak çocuk bu muydu

Geri
Üst Alt