Galatasaray, Feghouli ile Yolları Ayırmanın Peşinde

Buralara gelmesini istemezdim. O yüzden konu değiştirelim bence. Slimani hakkında ne düşünüyorsun renktaş? Ligi dağıtamadı henüz. Soru soruyoruz hep başka yerlere çekiyorsun. Rahat ol.

Ozur dilemeyi ogren o zaman.

Slimani'ye gelince, cok isimize yarardi diye dusunuyorum. Keske Fener kiralamasaymis da biz kiralasaymisiz. Su an bizim kadroyla cok is yapardi. Akillara zarar birkac gol kacirdi ama bunu mac eksigine bagliyorum. Birkac hafta sonra form tutar, ligin sayili santraforlarindan olur ve Fener'in de en iyi topcusu haline gelir diye dusunuyorum.

Gitmek isteseydi 13 milyona Arabistan'daydı.

Lakin arzuhalim kalmasından yanadır. Bırakın da alternatifli bir kadro izleyelim bu sene.

Ozur dilemeyi ogren o zaman.

Slimani'ye gelince, cok isimize yarardi diye dusunuyorum. Keske Fener kiralamasaymis da biz kiralasaymisiz. Su an bizim kadroyla cok is yapardi. Akillara zarar birkac gol kacirdi ama bunu mac eksigine bagliyorum. Birkac hafta sonra form tutar, ligin sayili santraforlarindan olur ve Fener'in de en iyi topcusu haline gelir diye dusunuyorum.
Elini vıcdanına koy, Gomis onları kaçırsaydı hain diye gürlerdin.

Şu herifi surda savunanda en az bunun kadar vasat bi futbol izleyicisidirrrrrrrrrrrrr!!

Yillik 1.5m alsaydi kimse hakkinda konusmazdi ama f/p denen bir sey var. Kendisine mecbur da degiliz ayrica.

Geri
Üst Alt