Haber Galatasaray - Fenerbahçe Derbisine Yabancı Hakem Verilecek İddiası

Vincic olursa bizimkiler maça çıkmayız diye tehdit etmeli

Yabancı gelirse en ufak bir olayda maçı tatil eder maç da 3-0 hükmen şikecilere verilir.

Zaten haftalardır ortamı iyice gerdikçe germeleri de bu yüzden. Stadta seyirci olay çıkarsın, hatta seyirciyi tahrik eden şikeci köpek futbolculara seyirci aşağı inip saldırsın maç tatil edilsin ve şikeciler 3-0 hükmen galip gelsin. Bunu istiyorlar.

Bu köpekler yabancı hakemle böyle beleşten üç puan hesabı içinde değillerse ben de bişey bilmiyorum. Şikeci oe sizi!!
Geçen senede aynı şeyi hesapladilar. Bu sefer ikili averaji sahada geçemeyiz bu şekilde geçeriz planı yapıyorlar

Amaç baskı oluşturmak. Önce koç çıkıp bizim için sahasında kırmızı kart vs. Saçma sapan yalan yanlış istatistik veriyo. Adana sahadan çekiliyo fener tweet atıyo. Sonra tekrar yabancı hakem gündemde. Amaç belli. Mesaj veriyolar. Mesaj şu

Biz bu maçı bileğimizin hakkı ile kazanamayız. Hakem kim gelecekse Türk. Bak oğlum Galatasaray a bolca sarı birde kırmızı kart vereceksin. Yoksa sizi bitiririz yabancı orta hakem getiririz. Bir daha maç alamazsınız. Ya dediğimizi yapacaksınız yada göreceksiniz. Bütün olay bu. Gelecek hakeme şimdiden büyük bir mesaj bu. Hakemler cin gibi anlamışlardır zaten mevzuyu.

Daha yabancı hakem ile ilgili hiçbir talep gelmemiş kulube resmi olarak. Kaliteli bir yabancı hakemi ilk bunlar istemez. Bilerek yapıyorlar herşeyi. Birde üstüne Türk hakem gelip bunları kollayınca bahanede hazır şimdiden. Biz yabancı olsun dedik siz kabul etmediniz. O gelecek hakem kim bilmiyorum ama tarihte görülmemiş rezalete imza atabilir. Bahane bu yüzden şimdiden hazırlanıyo. Açıkçası yabancı hakem gelirse çok şaşırırım. Ama uyariyim. Galatasaray stadı. 55 bin kişi. Bazı insanlar ateşle oynamamalı. Ülkede sıkıntı çıkmaması için siyasetin bu saçmalığa el atması lazım. Kötü şeyler olmaması temennimiz. Ancak ben durumu vahim görüyorum. Şans varsa takım maçi erkenden koparıp tere yağından kıl çeker gibi çıkar şu işin içinden. Ayrıca uyarılmazlarsa Mert Hakan gibiler yangına benzinle gidebilir. Olası kötü senaryolar mümkün. Bence herkes bu derbide dikkatli olmalı.
Gördüğüm insanları çok gerdiler. Umarım bir yerde patlamaz.

Yönetim akıllı olun lütfen. Bak bunlar asla kaliteli bir yabancı hakem istemez. Bilmiyolar mı hakem kollamayınca kazanmalarının çok zor olacağını tıpkı anadolu kulüpleri ile olan maçları gibi. Bide burda rakip Galatasaray... Bütün uğraşları bu gelecek Türk hakeme mesajı vermek.
Ey yönetim çıkıp desenize bizde yabancı istiyoruz. Ama fıfa kokartlı ve kaliteli olması şartı ile. Bak göreceksiniz hepsi susacak. Bir anda yabancı hakem olayı gündemden düşecek. Siz böyle pasif kaldıkça herşeyi yapmaya çalışırlar. Sadece konuşmak yetmiyo. Sayılarla, videolar ile ve isim vererek her argümanı kullanarak bunların algılarına anında cevap verip rezil etmelisiniz ki sussunlar.
Mesela doping muhabbeti koy resmi siteye Fred'in dopingden ceza aldığını. Morinho sorulan soruya biz sarı kart temizleme yapmıyoruz dedi. Koyun Ajax maçinda bundan dolayı ceza aldığını rezil olsun.
Hakem hatası ve istatistik mi çıkın direk siz doğrusunu söyleyin yalanalarını ortaya çıkarın. Ali koç un bugün böyle diyip geçmişte tam tersini söylediği konuşmalarını videolar ile izletin milyonlara. Okadar çokki bu konuda argüman paylaş paylaş bitmez. Bak suratı nasıl mora dönecek. Neden bu kadar pasifisiniz kardeşim. Şunları az çok yapsanız bir daha sesleri çıkmayacak ama siz bunu hiç tercih etmediniz bile... Anlamıyorum altın tepside elinize koz veiyolar kullansanıza abi

Son düzenleme:
Haberim yokmus gibi cek pampa.. Seni seytan seni..

Bizimkiler çok net şekilde top klasman mesela avrupada final yönetmemiş hakem istemiyoruz, olursa maça çıkmayız demeli

Bizimkiler çok net şekilde top klasman mesela avrupada final yönetmemiş hakem istemiyoruz, olursa maça çıkmayız demeli
Son cumle haric katılıyorum biz niye maça çıkmayız diyelim yahu itin önüne kemik atmış oluruz

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üst seviye yabancı hakeme ok demeliyiz kesinlikle

bunlara koyup akabinde de şimdi uzaylı hakem mi istiyorsunuz şeklinde açıklama yapmalıyız

Adı lekeli olmayan satın alınamayacak ve tüm ekibi ile gelecek var avar vs. Elit hakeme rızam var. Onun dışındakilere rızam yok.

1739772689131.webp

Tartışılmaz bir yabancı hakem olmalı ama iyi hakem gelmez vermezler

Şike yapmayacak bir hakem olmalı. İngiliz hakemleri kötüdür falan ama şike yapacaklarını sanmam ve kendini sazan gibi atana faul de çalmazlar. Getirebiliyorlarsa İngiliz veya Alman hakem olmalı.

Geri
Üst Alt