- 20 Ağustos 2017
- 19.847
- 13.286
- 1.653
Yani o isleri yapana kadar sahaya dalip agzini burnunu kirmali hic degilse.Bu maçta sahaya madde atacak adam haindir ve tekme tokat dövülmelidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani o isleri yapana kadar sahaya dalip agzini burnunu kirmali hic degilse.Bu maçta sahaya madde atacak adam haindir ve tekme tokat dövülmelidir.
Geçen senede aynı şeyi hesapladilar. Bu sefer ikili averaji sahada geçemeyiz bu şekilde geçeriz planı yapıyorlarYabancı gelirse en ufak bir olayda maçı tatil eder maç da 3-0 hükmen şikecilere verilir.
Zaten haftalardır ortamı iyice gerdikçe germeleri de bu yüzden. Stadta seyirci olay çıkarsın, hatta seyirciyi tahrik eden şikeci köpek futbolculara seyirci aşağı inip saldırsın maç tatil edilsin ve şikeciler 3-0 hükmen galip gelsin. Bunu istiyorlar.
Bu köpekler yabancı hakemle böyle beleşten üç puan hesabı içinde değillerse ben de bişey bilmiyorum. Şikeci oe sizi!!
Vincic mi iddia ediliyor? Koc'un ceferin ile arasi mukemmel. Bu ikilinin de sloven olmasiVincic'in yaş 45
Bizimkiler asla kabul etmemeli
+3 yugoslav. Bunu kabul eden yönetim Galatasaraylıyım demesin. Bir de yaşi 45. Galiba emeklilik yaşı 45. Tam kafayı yemelik atama olurVincic mi iddia ediliyor? Koc'un ceferin ile arasi mukemmel. Bu ikilinin de sloven olmasi
Bizimkiler çok net şekilde top klasman mesela avrupada final yönetmemiş hakem istemiyoruz, olursa maça çıkmayız demeli
Son cumle haric katılıyorum biz niye maça çıkmayız diyelim yahu itin önüne kemik atmış oluruzBizimkiler çok net şekilde top klasman mesela avrupada final yönetmemiş hakem istemiyoruz, olursa maça çıkmayız demeli