- 4 Ağustos 2009
- 83.505
- 62.124
- 5.093
Herifin tipi ben malım diye bağırıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakemler konusunda trabzon kadar bile gücümüz yok,alisamiyene haftalarca küfür edildi ona bile laf edemeyen bir yönetim sonuçta o yüzden takıma ve hocaya guvenecez sen defa
Hem o pozisyonda hemde icardinin direge çarptığı pozisyonda o djiku için uyanmayan yine var di ,arda net kötü hakem ama o maçtaki kötülüğü sürekli oyunu durdurması oldu esas rezil vardaku Mustafa ilkerdiasıl suçlu var hakemi bence o pozisyonda
Derbilerde son donem penalti ztn zor cikiyor. Son 10 macta 1 maç penalti cikmisİç sahada son 24 fb maçımızda lehimize penaltı verilmedi
Bu muhabbet olmuş mu gerçekten? Ben bunu bilmiyordum ya yok artık.Hüseyin Göçek: "Samet kayarak giriyor, Livakovic'ten önce müdahalesi var, sağ dirseği açık. Top dirseğine çarpıyor veya dirseğiyle topu kesiyor. Pozisyona bakar mısın? Seni VAR'a davet ediyorum. Gel monitörden pozisyonu izle, yorumlayabilirsin. Kol, vücuttan fazla açık."
Arda Kardeşler: "Hüseyin, pozisyona çok uzak değildim. Önüm açıktı. Pozisyonu net gördüm. Tamamen bir çarpma, elle veya kolla oynama yok."
Hüseyin Göçek: "Benim önümde şu an görüntü duruyor. Gel pozisyona istersen sen de bak."
Arda Kardeşler: "Çok yakın mesafe. Kolun doğal konumda olduğunu düşünüyorum. Çünkü pozisyonu gördüm. Ben oyunu devam ettireceğim."
israrla cagrilip gitmemesi ne kadar buyuk bir fenerli oldugunu gosteriyor , simdi yabanci var olsa dahi bu hakemin fenerli oldugunu degistirmez ince ince bile dograr
Ekli dosyayı görüntüle 243862
Kadıköy'de 2 takım da penaltı kazandı ama bizim sahada asla verilmiyorDerbilerde son donem penalti ztn zor cikiyor. Son 10 macta 1 maç penalti cikmis
Son 20 mactada 3 mac veriler dogruysa