Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Arda Kardeşler!

Hakemler konusunda trabzon kadar bile gücümüz yok,alisamiyene haftalarca küfür edildi ona bile laf edemeyen bir yönetim sonuçta o yüzden takıma ve hocaya guvenecez sen defa

Trabzon demişken. Trabzonspor’un son maçında erkan engin VAR hakemiydi. Yani yalı çocuğu yabancı VAR hakemlerini istemeseydi o şerefsizi de bizim maça atanırdı. Şikeciler de lider olarak bile gelmişti Rams Park’a.
Ama onun bunun çocukları halen Galatasaray kollanıyor, bizi Şampiyon yapmayacaklar diye algı yaratmaya devam ediyorlar.

Basıp geceriz bi önemi yok

Bu Arda Kardeşler denen ... daha 2-3 maç önce maçımızı yönetti. Şahsen Bu maça Abdülkadir Bitigen atanır diye bekliyordum.

Bu Arda Kardeşler denen serzevat her türlü i.neliği yapacaktır yine. Sİvas maçında vermediği penaltı gol, ve penaltı daha dün gibi.

'Ich komme bruder' Cihan Aydin'i da Bjk-Hatay macina vermisler, keske onu bize verip bu Arda Kardesleri onlara verselermis.

ilk maçtaki hatanın farkında, bunu bile bile maçı yönetecek

ters etki yapar umarım

Cüneyt Çakır'dan sonraki maç berabere bitsin hakemi bu. Bir maçın özellikle derbinin berabere bitmesini istiyorsanız Arda Kardeşleri atarsınız. 90 tane faul çalar, oyunu sürekli durdurur. Ligin açık ara en kalitesiz hakemi. 3. Ligde bile maç yönetmemesi lazım, o derece kötü hakem.

Federasyon maç berabere bitsin, Galatasaray ezmeden şampiyon olsun, fener de rezil olmasın; ne şiş yansın ne kebap mantığı gütmüş. Zaten ikisinde de seçim var, kaynar gider diye düşünmüş olsa gerek.

İlk maçta yediği penaltı yetmedi demek ki.

Hüseyin Göçek: "Samet kayarak giriyor, Livakovic'ten önce müdahalesi var, sağ dirseği açık. Top dirseğine çarpıyor veya dirseğiyle topu kesiyor. Pozisyona bakar mısın? Seni VAR'a davet ediyorum. Gel monitörden pozisyonu izle, yorumlayabilirsin. Kol, vücuttan fazla açık."

Arda Kardeşler: "Hüseyin, pozisyona çok uzak değildim. Önüm açıktı. Pozisyonu net gördüm. Tamamen bir çarpma, elle veya kolla oynama yok."

Hüseyin Göçek: "Benim önümde şu an görüntü duruyor. Gel pozisyona istersen sen de bak."

Arda Kardeşler: "Çok yakın mesafe. Kolun doğal konumda olduğunu düşünüyorum. Çünkü pozisyonu gördüm. Ben oyunu devam ettireceğim."

israrla cagrilip gitmemesi ne kadar buyuk bir fenerli oldugunu gosteriyor , simdi yabanci var olsa dahi bu hakemin fenerli oldugunu degistirmez ince ince bile dograr

1715857105257.png

Vara da molok atasaydınız...

Hüseyin Göçek: "Samet kayarak giriyor, Livakovic'ten önce müdahalesi var, sağ dirseği açık. Top dirseğine çarpıyor veya dirseğiyle topu kesiyor. Pozisyona bakar mısın? Seni VAR'a davet ediyorum. Gel monitörden pozisyonu izle, yorumlayabilirsin. Kol, vücuttan fazla açık."

Arda Kardeşler: "Hüseyin, pozisyona çok uzak değildim. Önüm açıktı. Pozisyonu net gördüm. Tamamen bir çarpma, elle veya kolla oynama yok."

Hüseyin Göçek: "Benim önümde şu an görüntü duruyor. Gel pozisyona istersen sen de bak."

Arda Kardeşler: "Çok yakın mesafe. Kolun doğal konumda olduğunu düşünüyorum. Çünkü pozisyonu gördüm. Ben oyunu devam ettireceğim."

israrla cagrilip gitmemesi ne kadar buyuk bir fenerli oldugunu gosteriyor , simdi yabanci var olsa dahi bu hakemin fenerli oldugunu degistirmez ince ince bile dograr

Ekli dosyayı görüntüle 243862
Bu muhabbet olmuş mu gerçekten? Ben bunu bilmiyordum ya yok artık.

Geri
Üst Alt