Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.504
- 55.741
- 4.478

11. haftasındaki Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ise 2 Kasım Cuma günü saat 21.00'de oynanacak.
Dev derbilerin tarihleri belli oldu - tr.beinsports.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baya les bir fikstürbeşiktaş derbisi de 2 aralık pazar. beşiktaş maçından önce çarşamba lokomotiv deplasmanı var. fener maçından sonra 6 kasım salı da schalke deplasmanı var
sali cl deplasmani herhalde ondan dolayi.Cuma mı
Dolar rahat ol.sali cl deplasmani herhalde ondan dolayi.
Ben bir tek bir bjk macini pztesi diye hatirliyorum. Cuma ilk defa gördüm. Stad dolmaz o saat'de
Salı Schalke deplasmanı var gerçi cumartesi olsa az vaktimiz kalırdı.
Cumartesi 1-2'de olması bile çok yorucu olurdu cuma saat 9'da olacağı için bence çok problem yok.Bizim için iyi de o hafta Salı oynayacak bir çok takım muhtemeen Cumartesi maça çıkacak. Derbi olmasa zaten Cuma olması anlaşılır da derbi gibi bir olayı Cuma akşamına sıkıştırmak TFF'nin marka değeri mevzusundan bihaber olduğunu gösteriyor. Derbi dediğin sabah 10'da heyecanı başlaması gereken bir şey mesaiden sonra değil.
Biz, daha dogrusu FT, aliskin bunlara. Diger liglerde de ayni durumlar var. Sikayet etmeyip elimizden gelen en iyisini yapacaz artik.beşiktaş derbisi de 2 aralık pazar. beşiktaş maçından önce çarşamba lokomotiv deplasmanı var. fener maçından sonra 6 kasım salı da schalke deplasmanı var