Galatasaray-Fenerbahce Derbisinin Tarihi Belli Oldu!

Merhaba Can, viagogodan anladığım kadarıyla kombinesi olanların biletini alabiliyorsun. 100% emin olamıyorum hala. Alacağımı zannediyorum bileti. Ama onu passolige nasıl geçiririm onu bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim. Herkese selamlar

Ben de yurt disinda yasadigim icin maalesef bir bilgim yok. Sadece viagogo da bayagi kaziklanan eline bilet falan ulasmayan kisi oldugunu biliyorum. O yüzden de sasirdim daha simdiden Fener macina bilet satildigini.

Kombineyi devredecek o zaman bileti aldigin kisi.

Ben de yurt disinda yasadigim icin maalesef bir bilgim yok. Sadece viagogo da bayagi kaziklanan eline bilet falan ulasmayan kisi oldugunu biliyorum. O yüzden de sasirdim daha simdiden Fener macina bilet satildigini.

Kombineyi devredecek o zaman bileti aldigin kisi.
Take-ticket.de (passolig de yapıyorlar)
Ticketbis

Ben buralardan alıyorum hep, aldıktan 2 3 gün içinde passolig ine aktariyorlar bileti. Güzel sistemleri var

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Take-ticket.de (passolig de yapıyorlar)
Ticketbis

Ben buralardan alıyorum hep, aldıktan 2 3 gün içinde passolig ine aktariyorlar bileti. Güzel sistemleri var

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güzelmis kayit ettim bu siteleri bir kenara. Kisin Türkiye ye gitmeyi düsünüyorum, o arada Arena ya bir maca gitmeyi de istiyorum. Ama benim zaten önce bi Passolig cikarmam lazim.

Geri
Üst Alt