Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.407
- 15.023
- 2.978
Çıkmayın maça çıkmayın... Bari tepkiniz olsun
Olmaz ben tüm planımı pazar gününe yaptım
Bu maç oynanmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkmayın maça çıkmayın... Bari tepkiniz olsun
Allah belasını versin bunların. Nefret ettim ya. Oynanıp kaybedeceğine oynama hiç yoktan belki birileri artık bukadar rahat olmazOlmaz ben tüm planımı pazar gününe yaptım
Bu maç oynanmalı
Rahat olun beyler, Allah büyük.
Bakın en son 1-3 koyduğumuz maçtan önce uyguladığım totem Allah'in kudreti ile tekrar ortaya çıkıyor.
Fenerli kuzen şöyle yapacaz böyle yapacaz diye görüştüğümüzde söylüyordu. Kısmet bu akşam anneleri anneme gidecekmiş o da gelecek onu görmeye gidecem şimdi çok rahatladım işte
O günden beri ilk defa derbiden önce görüşüyoruz. Kısmet işte
Var hakemi Erkan ErginTrendyol Süper Lig'in 31. haftasında düdük çalacak hakemler belli oldu.
TFF'den yapılan açıklamaya göre, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi mücadelesini Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Bahtiyar Birinci yapacak.
Mücadelenin dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.
Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesi, 26 Nisan Pazargünü Rams Park'ta oynanacak. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 320655
maça niye çıkmıyoruz hakkaten bi açıklar mısın?Çıkmayın maça çıkmayın... Bari tepkiniz olsun
Sövseler hakeme ayarı yerine gelecek zaten. Bizimkiler anca fenere sövüyorMaça gidecek renktaşlarım lütfen şu adamın 7 sülalesine 90 dk sövün.