- 27 Ocak 2010
- 139.565
- 105.923
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uA engel olur muhtemelen. Hatta MHY ve Yasin'i çiçeklerle karşılayabilirler.Sövseler hakeme ayarı yerine gelecek zaten. Bizimkiler anca fenere sövüyor
Adamlar federasyon eli ile hakem şikesi yapıyo neden çıkıyorsun açıklarmısın?maça niye çıkmıyoruz hakkaten bi açıklar mısın?
Haha rengim fırsat kolluyorlar hemen -9 yapıştırırlar. Artı değişen bir şey de olmaz.Adamlar federasyon eli ile hakem şikesi yapıyo neden çıkıyorsun açıklarmısın?
Galatasaray ı kimse savunamıyo dimi ne taraftar ne yönetimi. O zaman çıkma bir derbiye bakalım tüm dünyada nasıl gündem oluyorsun. Bak bakalım birileri nasıl tutuşuyor. Ha ben gider federasyonuna gereken dersi veririm yada başkanım halleder diyorsan peki
Normalde yapamaz kuralda böyle birşey yok. Hükmen mağlup.. Ama normalde yapılmayan herşey bize yapıldığı için olmaz diyemiyorum haklısın yaniHaha rengim fırsat kolluyorlar hemen -9 yapıştırırlar. Artı değişen bir şey de olmaz.
Bugün Osimhen i de devre dışı bırakırlar
Yapamazlar diyebilir misin gönül rahatlığıyla elimizi vicdanımıza koyalım.O kadar da değil be hocam diyeceğim ama bu yönetim varken o bile yaşanabilir.
Yonetim seyretti ustad.Yapamazlar diyebilir misin gönül rahatlığıyla elimizi vicdanımıza koyalım.
Neyi yapamazlar dediysek yaptılar,bizde seyrettik.
Sonuçta bizi onlar yönetiyor ya, o anlamda. Teşbihte hata olmaz zaten onu demek istiyorum.Yonetim seyretti ustad.
dediginde sorun yok ya ben yonetime ekstra laf etmek istedigim icin yapiyorum su anSonuçta bizi onlar yönetiyor ya, o anlamda. Teşbihte hata olmaz zaten onu demek istiyorum.
Abi neyi yönetiyor hangi maçı iyi yönetmiş ilk 11inde sayılı Türk oyuncusu olan, ülkenin en büyük derbisine fifa kokartı olmayan, dili olmayan adam ı vermenin mantığı yok bu yaptım oldumculuk durumunu da üzerine koyup komple koyup geçmek farz oldu maçtan önce motivasyon eksiği olur diyordum bu konu fazlasıyla kapatıyorKlasik yasin kol yonetimi olacaktir.
30 dakika maksimum duzgun mac yonetecek. 60 dakika isler gucler pesinde olacak.
Ozel talimati yoksa berabere bitirmeye calisacak ya sa feneri kurtarmaya.
Valla onu yaparlarsa Osi o parça olmadan çıkar 30 dkda 3 tane saplar. Ters teper.Bugün Osimhen i de devre dışı bırakırlar