- 6 Eylül 2014
- 94.252
- 65.023
- 4.608
Eğer büyük hatalar yaparsa ordan çıkmamalı bu herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metodu bu, yaklasik 25 30 dk dogru kararlar vereyim, guya herkesi uyutuyor burda aklinca. Oyle kritik kararlar degil he orta saha faullero ve klasiklesen yere dusene faul uytmaca taktikleri. Oyunda tempoyu onleme ,tatsiz mac gecsin, sari kartlari hazirlama kismi.Abi neyi yönetiyor hangi maçı iyi yönetmiş ilk 11inde sayılı Türk oyuncusu olan, ülkenin en büyük derbisine fifa kokartı olmayan, dili olmayan adam ı vermenin mantığı yok bu yaptım oldumculuk durumunu da üzerine koyup komple koyup geçmek farz oldu maçtan önce motivasyon eksiği olur diyordum bu konu fazlasıyla kapatıyor
Bana da öyle geliyor. Doğrayamaz yani. Bence bu atamadaki hedef maçı maçtan önce kazanmak saha içinden ziyade ki görüldüğü üzere saha dışına çekildik gayet. Ayrıca dediğin gibi var ataması çok önemli.bence bu salağın kadıköydeki gibi götü yemez bu sefer bizim lehimize 40 dk faul vermemeye
önemli olan VAR, bakalım orada ne türlü bi kepazelik göreceğiz
Bu sadece buz dağının görünen kısmını anlatır. Kadıköy de doğrandığımız maçı anlatmaz mesela.
Dünyanın da gram umrunda değil senin ligin..5 dk konusu olur sonra unutulur gider..Adamlar federasyon eli ile hakem şikesi yapıyo neden çıkıyorsun açıklarmısın?
Galatasaray ı kimse savunamıyo dimi ne taraftar ne yönetimi. O zaman çıkma bir derbiye bakalım tüm dünyada nasıl gündem oluyorsun. Bak bakalım birileri nasıl tutuşuyor. Ha ben gider federasyonuna gereken dersi veririm yada başkanım halleder diyorsan peki
Cocukca düşünce diyorsan seninkide safça. Öyle dediğin gibi 5 dakika etkisi filanda olmaz emin ol. Ülkende şike sebebi ile bir takım derbiye çıkmıyo. Bunu sen az olarak görüyorsan ben ne diyim ki. Bu maçı kazanırız kazanamayız bilmem ama sence kazanmak kolay olacak mı? Hakem pisliği dönecek daha var açıklanmadı bile. Sen vara normal biri gelecek diye düşünüyosan yine safça düşünce. İnşallah kazanırız dediğin olur ancak bu maçı kaybetme ihtimali de epey yüksek. Bunu fenerin kötü futboluna rağmen diyorum. Hakem şikesi sana basit geliyo. Maç esnasında görüşmek üzere ne diyim. Sana kaybettirdiklerinde de aynı şeyleri söyle ki umarım öyle olmaz. Konya maçıda öyleydi bilmiyorum hatırlarmısın. Kocaeli maçı da. Dağılırsa takım birde geçmiş olsun. Sen tehlikenin farkında değilsin. Kırmızı kart ve cezalı durumu da işin çabası. Ne diyim ki daha anlatmaya çalışmak için.Dünyanın da gram umrunda değil senin ligin..5 dk konusu olur sonra unutulur gider..
Ben 4 puan öndeyim rakibim benim sahama geliyor.4 sene üst üste şampiyonluk çok yakın.Bunlar yeter mi sahaya çıkmama sebep..
Şu çocukça düşünceleri terkedelim lütfen..
Bunun fenere 19 sarı kart gösterdiğine inanmiyorum

Küfüre karşıyız.![]()