GSC Haber Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Hakemi Yasin Kol Oldu

Abi neyi yönetiyor hangi maçı iyi yönetmiş ilk 11inde sayılı Türk oyuncusu olan, ülkenin en büyük derbisine fifa kokartı olmayan, dili olmayan adam ı vermenin mantığı yok bu yaptım oldumculuk durumunu da üzerine koyup komple koyup geçmek farz oldu maçtan önce motivasyon eksiği olur diyordum bu konu fazlasıyla kapatıyor
Metodu bu, yaklasik 25 30 dk dogru kararlar vereyim, guya herkesi uyutuyor burda aklinca. Oyle kritik kararlar degil he orta saha faullero ve klasiklesen yere dusene faul uytmaca taktikleri. Oyunda tempoyu onleme ,tatsiz mac gecsin, sari kartlari hazirlama kismi.

Sonra maximum sivamaca.

Istisnasiz her maci boyle. Iyi demiyorum zaten, adamin taktigi bu, gorunmuyor anlasilmiyor saniyor olmasi daha trajik. Sahadaki topcularin yarisindan fazlasi yabanci, herif dil bilmiyor bide

Herifte öyle bir yüz ifadesi var ki oyuncuların patronu anasını satayım. İngilizce de bilmiyor, Türkçe bilen adamlara anlatıyor derdini. Yönettiği her maç mutlaka skora etki edecek ya da oyunu bozacak, her 2 takımı da oynatmayacak şekilde kararlar alıyor. Bir tane şaibesiz maçı yok herifin.

Bu maçta da ne olursa olsun, kim yenerse yensin hep soru işareti olacak. Biz yenersek bunlar zaten her zaman yaptıklarını yapıp bir tane g.tlerinden ofsayt, faul falan uydurup medyada galibiyete gölge düşürmeye çalışacaklar. Yenilirsek bu sefer tam tersini biz yapacağız, barut fıçısına dönmüşüz zaten. Dövecek adam arıyoruz. Ama bizim en azından haklı gerekçelerimiz var, aylardır bağırıyoruz bu herifi bizim maçlara vermeyin diye. Bunlar safi yavuz hırsız.

Maç berabere biterse de mutlaka yine tartışılacak kararları olacak, tavırları olacak, kaçarı yok.

Çakma mafya ne yaptı etti sadece 1 ihtimal hariç hiç kimseyi memnun etmeyecek hatta çıldırtacak kararı almayı başardı. Filmlerde bile olmayacak bir aymazlık, namussuzluk.

Hiiiç canınızı sıkmayın beyler. Canı sıkılması gerekenlerin umurunda değil ki bu maça Yasin Kol atanıyor.

Ben bu kodumun ekonomisinde yeri geldiğinde gerçekten yemeğimden vs kısıp Osibox aldım, Sanebox alamadım ama 2-3 tane forma aldım, eşofman aldım, bu sene yanlış hatırlamıyorsam 8 kere maça gittim, 2-3 arkadaşıma da doğum günlerinde Store'dan her birine forma hediye ettim.

Eminim bir çoğunuz zaten elindeki maddi güç doğrultusunda takıma vermesi gereken desteği veriyor. Stada gidiyor, gidemese burada yazıyor izliyor vs.

Eğer ki yönetimin umurunda değilse, ben de umursamam. Doğrarsa da doğrar.

Hayatta üzülmeyeceğim. Dün Kavukçu uyuyorsa, D. Özbek akşam rahat uyuyorsa ben niye rahat uyuyamıyorum ya. Banane.

TD'sinden oyuncusuna kadar, şu şartlarda şu maçı kazanamıyorsa veya en azından berabere bitirip 4 puan farkını koruyamıyorsa, ne halleri varsa görsün. Açıp geri kalan maçlara bakmam bile.

bence bu salağın kadıköydeki gibi götü yemez bu sefer bizim lehimize 40 dk faul vermemeye

önemli olan VAR, bakalım orada ne türlü bi kepazelik göreceğiz

1777014358913.webp

bence bu salağın kadıköydeki gibi götü yemez bu sefer bizim lehimize 40 dk faul vermemeye

önemli olan VAR, bakalım orada ne türlü bi kepazelik göreceğiz
Bana da öyle geliyor. Doğrayamaz yani. Bence bu atamadaki hedef maçı maçtan önce kazanmak saha içinden ziyade ki görüldüğü üzere saha dışına çekildik gayet. Ayrıca dediğin gibi var ataması çok önemli.

Olamaz ,yok artik denecek her seyin bu sezon gerceklesme orani fazla.

Saka da yapmiyorum, bizim lehimize de hata yapabilir algi ve ortam corba olsun diye. Sonra fenere yapar skoru dengeleyeyim edeyim diye.

Sasirtmaz bak ciddiyim. Insallah 1 tane lehimize hata olarak duduk faul bile olmadan yeneriz. Bu muhabbetlere yer vermeden yenmemiz lazim.

1 haftadir diyorum, 35 te TV kapattirmamiz lazim. Bu kadar elestiri vs uzerine takim agresif baslayabilir, bunun ayari kacarsa Yasin Kol devreye girer.

Su macin CL turu gibi prim yapmamasi, formalite derbi olmasi gerekirdi. 90 dakika takim olmamiz gerekiyor. Top hocada ve oyuncularda.

Yav herseyi gectim

Sirf fazladan gerginlik olmasin diye özellikle bu hakemi bu maca vermezsin. Yok aga, bunlar tam tersini yapiyor. Sezonun en gergin macina en gergin hakemi veriyor. Olacak is degil yav.

Adamlar federasyon eli ile hakem şikesi yapıyo neden çıkıyorsun açıklarmısın?
Galatasaray ı kimse savunamıyo dimi ne taraftar ne yönetimi. O zaman çıkma bir derbiye bakalım tüm dünyada nasıl gündem oluyorsun. Bak bakalım birileri nasıl tutuşuyor. Ha ben gider federasyonuna gereken dersi veririm yada başkanım halleder diyorsan peki
Dünyanın da gram umrunda değil senin ligin..5 dk konusu olur sonra unutulur gider..
Ben 4 puan öndeyim rakibim benim sahama geliyor.4 sene üst üste şampiyonluk çok yakın.Bunlar yeter mi sahaya çıkmama sebep..

Şu çocukça düşünceleri terkedelim lütfen..

Dünyanın da gram umrunda değil senin ligin..5 dk konusu olur sonra unutulur gider..
Ben 4 puan öndeyim rakibim benim sahama geliyor.4 sene üst üste şampiyonluk çok yakın.Bunlar yeter mi sahaya çıkmama sebep..

Şu çocukça düşünceleri terkedelim lütfen..
Cocukca düşünce diyorsan seninkide safça. Öyle dediğin gibi 5 dakika etkisi filanda olmaz emin ol. Ülkende şike sebebi ile bir takım derbiye çıkmıyo. Bunu sen az olarak görüyorsan ben ne diyim ki. Bu maçı kazanırız kazanamayız bilmem ama sence kazanmak kolay olacak mı? Hakem pisliği dönecek daha var açıklanmadı bile. Sen vara normal biri gelecek diye düşünüyosan yine safça düşünce. İnşallah kazanırız dediğin olur ancak bu maçı kaybetme ihtimali de epey yüksek. Bunu fenerin kötü futboluna rağmen diyorum. Hakem şikesi sana basit geliyo. Maç esnasında görüşmek üzere ne diyim. Sana kaybettirdiklerinde de aynı şeyleri söyle ki umarım öyle olmaz. Konya maçıda öyleydi bilmiyorum hatırlarmısın. Kocaeli maçı da. Dağılırsa takım birde geçmiş olsun. Sen tehlikenin farkında değilsin. Kırmızı kart ve cezalı durumu da işin çabası. Ne diyim ki daha anlatmaya çalışmak için.

VAR ı da kendilerine göre atarlarsa operasyona hazır olalım pazar günü

Apokaliptik ofsayt
Kayropraktik mudahele
ATP hucrelerinin enerji saglayamamasi nedeniyle faul
Endoplazmik retikulum (telafuz edip baska kelime etmeyebilirler)

VAR diyaloglari orneklerim.

Güveniyorlar kendilerine o nedenle Yasin kolu aradılar basıp geçmemiz lazım

Geri
Üst Alt