- 23 Aralık 2008
- 59.890
- 57.378
- 4.858
bütün olay avrupada transfer sezonunun bitmesiymiş o yüzden beklemişsiz.
keşke cl maçları ekimde oynansaydı
keşke cl maçları ekimde oynansaydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ziyech de oyleHani bazı arkadaşlar bize playmaker kanat oyuncusu lazım diyordu işte playmaker kanat oyuncusu, Raşid ile alakası yok
Bende aynisini düşünüyorum Melih hatta leveli çok düşürüyorum onyekuru gibi biri bile iş yapar ,guney amerikali çocuk diyorlar ama onun tarzı nasil hiç bilmiyorumziyech de oyle
bize hizli kanat oyuncusu lazim degil mi kerem gibi?
Evet o yüzden istiyorum kendisiniHani bazı arkadaşlar bize playmaker kanat oyuncusu lazım diyordu işte playmaker kanat oyuncusu, Raşid ile alakası yok
oyle bir kadro ki 12 kisi mi oynuyoruz diye iki kez saydimMuslera
Nelsson Davinson Jakobs
Barış Sara Torreira Rabiot Kostic
Icardi Osimhen
UEFA kupası getirir bu kadrooyle bir kadro ki 12 kisi mi oynuyoruz diye iki kez saydim
insallah yapabilirizUEFA kupası getirir bu kadro
Değişmeli belki de lafım değişmesine değil, bu kadar geç kalınmasına. Takımı yeni formasyona alıştırmak zaman alır. Amatörce işler yapıyorlar.Tabi değişecek, yoksa Avrupa'da 0 çekeceğiz uyanın yav, bütün vasat avrupa takımları üstümüzden geçti, Okan da sonunda anladi
Jakobs sol stoper olmazMuslera
Nelsson Davinson Jakobs
Barış Sara Torreira Rabiot Kostic
Icardi Osimhen
Tamam 4-4-2 o zamanJakobs sol stoper olmaz
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en son angelino top kesiyordu ceza sahasina. kesme isini birakalim artik.Üçlü oynayacaksak Kostic bir anda en önemli adam haline gelebilir. Düşünsenize içerde İcardi & Osimhen varken Kostic bu adamlara ceza sahasına top kesiyor