Tier 1 Galatasaray, Fırsat Transferi Olarak Marcus Rashford’u Değerlendiriyor

Buralara yolu düşeceğini sanmıyorum da yıllık 10 verip ne alacağın belli olmayan oyuncu fırsat transferi değildir abi. Gerek de yok ayrıca bu kadar uçmaya.

Geliyor mu üstad?
Ilk haberi sen vermissin sanırım

Hayırlısı diyelim yaw zaten ihtimaller az buçuk biliniyor biz zurnanın son deligiyiz tercih acisindan .. Ben barcanin alacağını düşünmüyorum ..

Biraz taraftar yorumlarına baktım.. Çoğunun ortak görüşü hızlanması ve dribblinglerinin bel ve omuz sakatlıklarından sonra ciddi düşüşe gectigi yonunde. Sanırım 2-3 sene oncesiydi..
Bunun dışında Amorimin kafasındaki hiçbir sisteme oturmadigini soyluyorlar bu yüzden kesinlikle istemiyormuş.. Mbappenin Psgdekine benzer bir rolde başarılı olabileceğini söylüyorlar..
İtin bir tanesi de onun dilinden ancak Mourinho anlar o adam eder demiş ona da kufurlerimi sundum : ) muhtemelen kripto fenerlidir

Son güne kalacak ve Rashford ile uğraştık denilecek. Olan Galatasaray a olacak

diyorlarki para basalım taraflar baskısına tampon olsun.

mahfedecelekler GENE müthiş fırlama yapacakken 2 adım geri atacağız

Manu bu adamdan niye cıkmak istiyor

Sorun nedir ?

Amori, Rashford hakkinda idmanlarda kendini full vermiyor dedi. Bi onceki Manu hocalarida benzer aciklamalar yapti. Bence bizden uzak dursun. Idman diisplini olmayan topcular cabuk cokuse geciyor

Amori, Rashford hakkinda idmanlarda kendini full vermiyor dedi. Bi onceki Manu hocalarida benzer aciklamalar yapti. Bence bizden uzak dursun. Idman diisplini olmayan topcular cabuk cokuse geciyor
Oyuncuda öncelik karakter analizi yapıyoruz diyorlardı şimdi gel ne olursan ol gel analizi yapılmaya başlandı heralde. Bu adam Ziyech gibi canı isterse oynar, ha isterse ortalığı dağıtır o da ayrı bir konu.

Saçma sapan işler.

Bunların transferlerinden bir bok olmaz.

Gelecekse 4 aylık gelecek zaten niye bu kadar problem ettiniz ki yav.
Maaşının çoğunu Manu karşılar.
Rehabilitasyon için gönderilecektir gelirse.

Bonservisine 60 milyon istiyorlar adamın. Bu çingen amerikalılardan oyuncuyu bonservisle almak imkansız

Fırsat transferi anlık olur ismi çıkar ve gelir. Böyle davul zurna ile fırsat transferi olmaz

İhtimal vermiyorum talibi yoksa belki

Kardeşim bek alın, orta saha alın. Yunus, Barış, Sallai iyi kötü idare diyoruz.

Abi 1 tane sağ bek alsan kaani orta sahaya koyuyorsun sallai yi ileriye atabiliyorsun jelert i de sağ ve sol bekin yedeği ilan ediyorsun olay kapanıyor.

Jakops--sanchez---apo---transfer

Takımin savunma hatta tek transferle taş gibi olur.

Geri
Üst Alt