Galatasaray Florya'dan Taşınıyor

florya ufak, riva da abuk subuk bi yerde
bizi borctan kurtarip yeni bir antrenman sahasi verilirse opup basimiza koyalim
belki arenaya cati fln da

Ya batıracak bu adam bizi tamamen, yada arayı açacağız rakiplerle hayırlısı olsun.

aysal gibi hukumetle arasi kotu olan, rteyle randevu bile alamayan bi herife yetki verilmemesi isabet olmus
sahsi fikrim, kendisi oralara cokmek uzere sinsice planlar yapmaktaydi

aysalin oralara cokmeye ihtiyaci yoktu ayri da hukumetle arasi da yoktu bir gercek ..

bu arazilerin bedelleri ile ilgili cok uculuyor , bunlar o olcude etmiyorlar malesef, ustelik floryanin tamami icin degil 22 donumu icin konusmak lazim . fakat belirli bolumunde de bazi haklarimiz var , orta yolda bulusulacaktir .

burada unutulan hep hatirlattigim bir sey var , emlak piyasasinin gelecegi pek parlak degil , ustelik butun yapim ve riskler parayi bize odeyecek sirkette olacak , e kar da etmesi gerektigine gore mutlaka ki belirli yuzdelerde kazanc paylasilacak

bir de oralarda konut yapilip satildiginda 500 milyon dolara gitse ne var ? bizim olsa biz o paraya satamayiz ki , cunku imarimiz yok

devlet imar cikarip kazanacagi icin bizden almaya calisiyor zaten

rivaya ,floryaya istediklerini yapsinlar , adaya dokunmasinlar da

Ya hani floryayi rivaya tasiyacaktik ve orayi da yiklenici firma buyuk bir tesis yapacakti bize bu projeye gore kazanacaktik. E madem tasinacagiz bir yere o ekstra alanla gelir daha cok olmasi gerekmez mi.
Ya icim rahat degil cok pis kaziklanacagiz gibi bir his var icimde. Bu misal ama oyle 300-500 milyon dolar seviyesinde degil 50-100 milyon dolar ama bu bile kulupleri dusunursek hayvani bir para.
Bilemiyorum umarim avukatlar-gayrimenkul uzmanlari minimum zararla atlatmamizi saglar

bu konu neden bukadar tartışılmış anlamadım dursun gitse ahmet gelse farketmez florya şu an gerçekten yetmiyor bize kargaların ve şikecilerin tesislerine bir bakın

daha büyük ve modern tesis lazım

ama tabi karlı bir anlasma olmazsada bırakmanın anlamı yok

florya dan çıkarsak sarıyer'de verilen araziye şöyle bir tesis yapalım

CuvHJpEWcAAPxb8.jpg

Atatürk Havalimani ve Florya baglantisini detayli aciklayabilecek biri var mi? Kapandiktan sonra cok fazla degerlenir deniliyor Florya icin.

havalimanı yüzünden o bölgeye kat yapamıyorsun diye bir fikir var ortada ,atanda Serhat Ulueren zırtlağı.

havalimanı kapanınca kat verecekler ve arazinin değeri daha da artacak hesap bu

ama havalimanının kapanıp kapanmayacağı belli değil,çünkü oraya yönelik hem özel hemde devlet olarak çok yatırım var hatta yeni pist yatırımı hala devam ediyor

ayrıca kat vermesi için belli bir metrekare arsa büyüklüğü gerekiyor yine gider devlete yanaşmak zorunda kalırsın

masal kısaca

salla

Florya ve Riva'ya elveda

Ali Güvenç KİRAZ@agkiraz 6 dk.6 dakika önce
Arkadaşlar yazılıyor çiziliyor direk söyliyeyim evirmeden çevirmeden:Riva-Florya gitti,kime gitti belli,ne Alınacak belli,kim istedi belli

Evet gene büyük kazık yedik , biz arsaları satıp borçları ödeyecez ama diğer kulüpler havadan borçları kapanacak

1-2 gün önce Fikret Orman borçlar yapılandıralacak dedi nedeni belli , 2-3 gün sonra Fener'de borçları yapılandırır havadan bir proje üretirler yıllık şu kadar gelir diye ama arka planda devlet eliyle borçları silinir zaten Fiko yeni projeden bahsettineymiş 300-400 milyon dolar gelir gelecekmiş hadi oradan

Gene gene kandırıldık.

Allah belanı versin Dursun dene maşa , ölümün acı çekerek olsun

Dursun şeytanı, istersen 10 tane kupa topla... zehirle zıkkım olsun attığın her adım..

herkes ödenen borcu karşılığında havuzdan para alacaksa eğer (senin şu kadar borcun yapılandırıldı,havuzdan payına düşen bu ,borç ödeme karşılığın bu ,düşüyorum, payına bu kadar yıllık ödeme düşüyor) yayın ihalesini de iyi paralara verirlerse Galatasaray ın gelir kalemi ciddi anlamda güçlenir bu Florya , Riva projeleriyle.borç ödemelerine bir de temlikli gelirlerin yeniden yapılandırılması girerse loca isim hakkında ki temlikler kalkar ve oradan da gelir elde etmeye başlarsak işler çok büyür.

Bu islem dogrudur yanlistir tartisilir , azdir coktur o da tartisilir ama fb ya da baska hic bir klubun borcu devletce kapatilamaz

eger konu faizsiz yapilandirma ise bile klup
surekli arti mi veriyor ki kapanacak ?

Oyle bir yol varsa biz de onu yapalim . Hangi klup hic faiz odemese bile 300-400 milyon euro arti verebilir ?

Floryada hava limanı tarifeli seferlere kapansa bile maksimum göreceği kat 5 O da kuzey/güney pistleri kapatılırsa. Çünkü bir pist mutlaka açık kalacak hem genel havacılık hem iş jetleri için. O yüzden bizim oraya bir şey yapabilmemiz için en 10 yıl geçmesi lazım.

1. Kimse bize floryadaki devlet arazisine civi çakmamıza izin vermez.
2. Farzetki bir şeyler yapacaksın 22 dönümden kazanacağın para belli 250 milyon tl yi geçmez
3. Sizce: fener yada diğer lobiler, bu araziye gelir getirecek bir şeyler yapılmasına müsade ederler mi?

Vermemeleri gerekir onlar acisindan cunku defalarca soz almalarina ragmen senelerdir okul arazisini alamiyorlar , hukumet fener yanlisi belediye zaten fenerli olmasina ragmen

eskiden chp ak parti daha kanli bicakli iken topbas ile selami ozturk un arasinda en kolay uzlasilan konular fenere yapilacak kiyaklar olurdu

er gec alacak olmalarina ragmen zararlari ciddi oranda o okul arazisi isinden

Hani GK'un izni olmadan birsey yapamazdi Dursun? Ben size dedim devlet bu isin icinde. GK izin vermese bile satilir...

Tek yapacagimiz tatli dille bir 200-300 daha kopartmamiz lazim dedim. Turkiye'de bir isin icine devlet bulasirsa yiyorsa hayir de bakalim neler oluyor. Gecmis olsun umarim cok kaziklanmayiz

K9CkGABk.jpg

Büyük Başkan Ünal Aysal'dan Galatasaray taraftarına sevgilerle...

hmmm

Adem hocam oraya mı takıldın :D , önemli olan sonuç değil mi ?

Yalaka bir adamin yorumuna itimat edebilecegimi zannetmiyorum, gayri ciddi buldum kendisini, ayrica bana kolpacino sahini hatirlatti. Genel kurulun, daha dogrusu Derin Galatasaray´in onayi olmadan, bir civi bile satilamaz bu kulüpden.

Ve kaziklanmama ihtimalimiz yok. Bizim icin cok karli bir is cikarsa bile, orasinin asil degerinin daha yüksek oldugunu savunanlar cikacakdir her türlü sonucda. 800 milyona gise, oralarin 1.5 Milyar dollar oldugunu iddia eden cikar.

En az projenin getirisi kadar, tüzük degisklikligi de önem tasiyor. Tüzük degismez ise, oradan 800 yüzde, 1 milyarda gelse, bir faydasi olmaz,

Geri
Üst Alt