Galatasaray Forma Tasarımları | Zoroqlu

5 ve 6 güzel 7 ye biraz kırmızı ton eklersen daha iyi olur zira fenerbahçeye daha yakın bir renk uyumu gibi geldi bana.

sana biraz çağrışım yapmış olabilir ama fenerbahçeden katbekat daha iyi.. üstelik ana renk fenerinki gibi lacivert değil zaten. koyu gri tonunda. 3rd forması için uygun gördüm. mor formadan iyidir:)

4. Yıldıza çeyrek kaldı.. temkinli olmak da fayda var. nazar değmesin :D

1,2 ve 3. formaların sarı rengini özellikle öyle seçtim. senin istediğin türden de yaparız :)

Vişne çürüğü kırmızısı ile turuncuya çalan mat bir sarı tonu çok güzel olurdu.

as-roma-2013-home-jersey-4.jpg

ArsHSSNo.14.0506c.gif

gsforma2.png

Tasarımdan bağımsız konuşuyorum , arsenal forması biraz koyu kaçıyor aslında bordo gibi.o yüzden bize gitmeyebilir ama roma ile sondaki tasarım çubuklu formadaki kırmızı ve sarı tonlar bence çok hoş.

Tasarım sana kalmış.

Tasarımdan bağımsız konuşuyorum , arsenal forması biraz koyu kaçıyor aslında bordo gibi.o yüzden bize gitmeyebilir ama roma ile sondaki tasarım çubuklu formadaki kırmızı ve sarı tonlar bence çok hoş.

Tasarım sana kalmış.

#11 i Arsenal tarzı yapmaya çalıştım. nasıl olmuş sence?

4 ve 6 çok güzel . Logoları da çok hoş . Bizim logolarımız niye öyle değil ? Arsenal'in logosu da ona benzer mesela .

gsforma2.png

Tasarım sana kalmış.

Çubukludaki açık kırmızıyı #13 te ana renk olarak kullandım. nasıl oldu sence?

Geri
Üst Alt