Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.171
- 28.884
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turuncu forma istiyorum ben Füns'ümsarı forma istiyonuz da
sarı diye turuncu çıkacak
baros turuncusuTuruncu forma istiyorum ben Füns'üm
Şöyle bir şey tekrar fena olmaz
![]()
gördüğüm en iyi 2-3 tasarımdan biri
İkisi de Puma'nın formalardan iyi
Adidas > Zurnike > Lotto > Fatih Spor Malzemeleri > PumaVay be içinde Zur prefixi geçmeyen Nike postu ha
Nike > Adidas, denk gelirse görürsünAdidas > Zurnike > Lotto > Fatih Spor Malzemeleri > Puma
Puma'nın 09-10 Bursa, 2000lerin başı Lazio forması dışında hoş formasını görmedim.
Habire klasman düşüyoruz
Yalnız Zurnike da bizleyken dandik formalar çıkardı. Ayrıldıktan sonra planladıkları formaya bak
98-00 Adidas kalitesine ulaşan olmadı henüz. Nike sadece 12-14 arası güzel formalar çıkardı koca 13 seneNike > Adidas, denk gelirse görürsün
Nike bir numara net şekilde, ama bize pek kasmıyolardı doğru. Adidas gelse o da kasmaz
Bu arada yönetim de biraz kovalayacak. Bizde bu işleri kovalayacak kurumsal yapı yok
Nike ile o anlaşmayı kim yaptıysa iyi domaltmış zaten, belli ki kafası çalışan biri. O süreçte Nike'ı da darlamışlardır garibim Nike da belli ki bir sürü satarız diye gaza gelmiş kamyonla para dökmüş tasarıma iyice kasmıştır. Artık o Aysal yönetiminden kimdi o bilmiyorum ama helal olsun diyelim o ağabey yahut ablaya98-00 Adidas kalitesine ulaşan olmadı henüz. Nike sadece 12-14 arası güzel formalar çıkardı koca 13 sene
Yuh yawNike ile o anlaşmayı kim yaptıysa iyi domaltmış zaten, belli ki kafası çalışan biri. O süreçte Nike'ı da darlamışlardır garibim Nike da belli ki bir sürü satarız diye gaza gelmiş kamyonla para dökmüş tasarıma iyice kasmıştır. Artık o Aysal yönetiminden kimdi o bilmiyorum ama helal olsun diyelim o ağabey yahut ablaya
Avrupa'da seksenler sonu bizde doksanlar ortasından 2002 Dünya Kupası'na giden süreçte yapılan forma tasarımlarını bir daha göremeyiz bence. Bir de o Adidas formalarını o kadar ikonik yapan Avrupa hikayesi biraz da, yoksa düşününce 99-00 iç saha forması falan çirkin yani
Füme zaafım var tek. Neden daha çok kullanmıyoruz bilmiyorum. 13-14 ve 06-07 de güzel formalardı bana kalırsa. Bir de örneğin o dönem her formaya büyük sarı kırmızı detay koyabiliyorsun özellikle o beyaz formaları o kadar güzel yapan da o, şimdi sanırım ana forma ile çok benzer olmamalı gibi şeyler kovalıyorlar eşleşmelerde renk farkı yaratabilmek adına
Öyle, ekstrası olmayan siyah detayları absürt bir forma. 2004-05 Umbro çubuklusunu seviyor musun meselaYuh yaw
Çubukluların çoğunu severim ama 2005 düşük seviye kalıyor.Öyle, ekstrası olmayan siyah detayları absürt bir forma. 2004-05 Umbro çubuklusunu seviyor musun mesela
2000 ile 2005 çubuklu neredeyse aynı forma aslında bir yaka farklıÇubukluların çoğunu severim ama 2005 düşük seviye kalıyor.
2000 forması her detayıyla muhteşem. 98-2001 arası 3 sezon kötü formamız yok