Galatasaray Fransız Forvetle El Sıkıştı İddiası!

Keşke..

Ama Bielsa'nın bırakacağını sanmıyorum. Yeni yapılanmaya girdiler çünkü.

Gelsin işe yarar hem burakin nazini çekmeyiz hemde yedekte sorun etmez bizim taraftar ne bekliyor anlamış değilim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya hakikaten "bunu bırak ya, doumbia'yı niye görmez yönetim","alalım campbell'i dertler bitsin" falan söylemlerini inanarak mı söyleyip yönetime atar yapıyorsunuz. Doumbia'yı,Campbell'i almak çok kolay da Yönetim almaz, Prandelli aldırmaz öyle mi? Sonra bu oyuncuların bize göre tercih edebileceği daha iyi liglerdeki takımlar bu adamlara talip olmaz mı? Transferin bu kadar kolay olacağını hiç sanmıyorum.Hele ki Tv de maç izleyip x'i alıp, y'yi satalım demeye benzediğini de hiç sanmam. Şahsen Yönetime güveniyorum, Prandelli hakkında bir fikrim olmasa da umudum yüksek. İnşallah gereken takviyeler yapılacak ve 4. yıldızı takacağız.

adama sorarlar gomis bedavaya varken almadın da şimdi 2 tık altı gignacı mı alıyorsun diye nasıl yönetiliyoruz hayret birşey

Gomis'i almak istenmediği bilgisi kesin mi? Kim söylemiş bunu? Ya da hoca istemiş de yönetim mi almamış?

istemeyen mancini denyosu diye biliyorum mancininin aklıyla kuyuya inmekte nedir gerekirse yönetim ambargo koyucak alıcak elmanderde olduğu gibi sneijderde olduğu gibi hocanın lafıyla olmaz her iş..

bu taraftar Jiru'yu ve Benzema'yı yerden yere vuruyorsa bu herifi stada inip keserler. Gomis bizim için iyiydi beleş transfer. Yok daha iyisini istiyosan Ba'yı alsaydın. Cardozodan bahsetmiyorum bile. Bu adam bize gelirse kimse beğenmez. Beğenmesinlerde zaten. Bu adama ödenecek paraya yazık olur

Sanmıyorum.Baskan hergün genc oyuncu alacagız diyor.

Bazilarinda duyup da anlamama problemi var hakikaten. Adam israrla Prandelli de ben de genc oyuncu konusunda hemfikiriz. genc oyuncu alacagiz diyor. Hic tinmadan 30 yas civari futbolculari yazmaya devam ediyorlar.

Su ulkede en cok sevdigim konularin basinda once bi futbolcuyu itin kicina sokup sokup cikartikdiktan sonra elden kacinca niye onu almadik.niye bunu yapmadik diye serzeniste bulunulmak. Bu olayi seviyorum ve izlemesi keyif verici.

Bugun ba diye atlayip ziplayan adamlarin chelseaya gitmeden once bizle anildiginda verilen tepkiye bakiyorum.sonra yine hosuma.gidiyor ve guluyorum.

Sonuc olarak kesin tespit. Ne istediginizi bilmiyorsunuz siz haci

Bir Kişi daha Giroud yerine ,,jiru" yazarsa. ..bilemedim vallahı....

* LG G2 Tapatalk *

Burak belasına 11 yüzü göstermeyecek, yedekte çürütecek bir adam almalıyız..

Burak'ın oynadığı her maç sakat. Geçen sene şampiyonluğumuzu çaldı kaçırdığı gollerle. Uğradığımız maddi zararı cebinden ödemesi için tazminat davası açacağımıza gittik bir de ödül gibi sözleşme yaptık..

Ulan yönetim, ulan yönetim :mad-49:

Burak belasına 11 yüzü göstermeyecek, yedekte çürütecek bir adam almalıyız..

Burak'ın oynadığı her maç sakat. Geçen sene şampiyonluğumuzu çaldı kaçırdığı gollerle. Uğradığımız maddi zararı cebinden ödemesi için tazminat davası açacağımıza gittik bir de ödül gibi sözleşme yaptık..

Ulan yönetim, ulan yönetim :mad-49:

Selcuk ve Arkadaşlar o yeni elemana pas atmaz ondan sonra

* LG G2 Tapatalk *

Selcuk ve Arkadaşlar o yeni elemana pas atmaz ondan sonra

* LG G2 Tapatalk *

Öyle bi şey olursa bi "ali şen" yapmak lazım burak ve selçuk'a..

Ali Şen zamanında şampiyonluklarında en büyük pay sahibi olan oğuz ve aykut beyleri karaktersiz oldukları için şutlamıştı.. biz de takımın selameti için aynı şeyi yapmak zorunda kalabiliriz..

Üstelik burak aykut kadar verimli oynamıyor bile. Harcaması daha kolay..

Geri
Üst Alt