Galatasaray, Frendrup ile İlgileniyor İddiası

1 senedir burada yazılan isimlerden aynen samardzic gibi ama imkansız napoliye satacklardi bir dönem olmadi

Yarin transferin gerceklesmedigini aciklar ayni gazeteci

Bir GSC klasiği soru atlanmış.

O kadar iyiyse neden millli takımda yoktu.

Mesela biz Xavi-Iniesta-Busquets’li dönemde İspanyol orta saha alacak olsak bile madem o kadar iyiydi Iniesta’yı neden kesemedi diye sorardık.

Eğer Türkiye'ye gelme durumu var ise direkt çökmeliyiz.

Berge Frendrup'tan iyi bence ama maaşı da iki katı olur herhalde

Fener alırsa büyük güç katar düşüncesindeyim. Berge + 1 hücumcu orta saha ile baya baya tokat atacağımızı düşünüyorum.
Benim de eskiden beri beğendiğim 1 oyuncudur

Şanssızlığı hiçbir zaman oyunu rakip sahaya yıkan bir takıma gitmemiş olmasıdır, yoksa daha çok parlardı şimdiye bence

Benim de eskiden beri beğendiğim 1 oyuncudur

Şanssızlığı hiçbir zaman oyunu rakip sahaya yıkan bir takıma gitmemiş olmasıdır, yoksa daha çok parlardı şimdiye bence
Düzenli epl izleyicisi olarak çok beğenmiyorum, büyük potansiyeli var ama birturlu seviye atlayamadi nezaman izlesem birseyler eksik izlenimi veriyor bana hatta şu kolombiyali çocuğu andırıyor bana rios ,onda da herseyden biraz var gibi ama bur yönünü parlatamamis

bu tip mücadeleci hırslı bir oyuncuya çok daha ihtiyacımız var gibi. golü zaten bir şekilde atıyoruz ama defansif zaaflarımız oyun planının da katkısıyla daha fazla. bence takım oyununu güçlendiren bir transfer olur.

bu tip mücadeleci hırslı bir oyuncuya çok daha ihtiyacımız var gibi. golü zaten bir şekilde atıyoruz ama defansif zaaflarımız oyun planının da katkısıyla daha fazla. bence takım oyununu güçlendiren bir transfer olur.
Bana kalırsa da Torrerira iki 6 no tipli oyuncu ile oynayınca performansı düşüyor. Daha çok bize ceza sahasına giren oyuncu gerekiyor

İşin ilginci 2 Danimarkalı Frendrup ve Q'riley birbirini tamamlayan iyi bir ikili olabilir. Ama nerde bizde ikna edecek yönetici ve nerede bu ikisini alabilecek bütçe

İlk yalanlamada "Frendrup fren'e bastı" başlığı görür müyüz.

Bana kalırsa da Torrerira iki 6 no tipli oyuncu ile oynayınca performansı düşüyor. Daha çok bize ceza sahasına giren oyuncu gerekiyor
Yanliz torrieda azimsanmacak kadar ceza sahasına girebiliyor. Frendrup olursa kesin torriera ya bol bol ceza sahasına girme emri gelir

Geri
Üst Alt