- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Ali Turap kardeşim söylendiği kadar varmış onun dışında ekstra eleman çıkmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maci izledin mi gercekten1-2 tanesi anca futbolcu olur bizimkilerden. Ali Turap 3-5-2nin sağında iş yapar
Sağ tarafımızdaki iki elemanı beğendim sadece. GeçelimMaci izledin mi gercekten
la git nba macı izleşu kalecinin son yediği penaltının videosunu atın da rezilliği herkes görsün allah aşkına
ilk 2 penaltının kullanılma tarzı kalecinin son penaltıdaki halinden daha vahim yav...şu kalecinin son yediği penaltının videosunu atın da rezilliği herkes görsün allah aşkına
ligin en cok gol atan takımıyız.ama lakayıtlık var bu takımda dogru.çünkü beknaz ve emirhanla eze eze yeniyolardı herkesiilk 2 penaltının kullanılma tarzı kalecinin son penaltıdaki halinden daha vahim yav...
Havaya girilmiş ve disiplinsizlik.
tahtadan pinokyo oyup koysak 1-2 tane çarpardıla git nba macı izle![]()
kaleciyi ve solbeki bende begenmedim.3 numara berkan topcu falan değil,stopere geçti bi de.ama takımın emegine yazık oldu.ilkyarı ezdik resmentahtadan pinokyo oyup koysak 1-2 tane çarpardı
tam anlamıyla kötü anlamında demedim - biz o yaşlarda basket takımındayken satış diye tabir edilen şutu attığımızda 30 dk stance pozisyonu bekleme ve lanet olası istasyon denilen deparı atardık ceza olarak. Öyle bir öğretiyor ki sana doğrusunu yapmayı/denemeyi/öğrenmeyi .... şaşarsınligin en cok gol atan takımıyız.ama lakayıtlık var bu takımda dogru.çünkü beknaz ve emirhanla eze eze yeniyolardı herkesi