Galatasaray Futbol Akademi Takımları Haber Başlığı

bursa u 14 namaglup,bizden daha iyiler zaten.ama biz bjk macında hem 10 kişiydik hem de uzatmaları oynadık.çok yogun cıktık maça.üstüne takımın ilerde a takım görecek stoperi kırmızı kart cezalısıydı
Orasını bilmem Sergio yotube mesaji geldi diye açtım izledim kim nası top oynar kim gelecek vadediyor bir fikrim yok. Ustad sensin bu konuda

GscimbomMobile

Orasını bilmem Sergio yotube mesaji geldi diye açtım izledim kim nası top oynar kim gelecek vadediyor bir fikrim yok. Ustad sensin bu konuda

GscimbomMobile
furkan ve yiğit etkisizdi.ikisi de manyak yetenekler ama yorgunlardı.hak vermek lazım.

Jankat'ın U18 Akdeniz oyunları Fransa ve Fas maçları özetlerini aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

Fas maçının tamamını izledim, maalesef Jankat gününde değildi ama kendisi poyansiyeli yüksek bir gencimiz. Daha eski olan Romanya maçında yaptığı müthiş kurtarışlar (25.03.2022):

40 dakika sonra ilk Rezerv Lig maçını oynayacağız. Takımın kadrosunu geçtim, hocasının kim olacağını dahi bilmiyoruz. Avrupa'da kulüpler antrenman maçlarına kadar taraftarını bilgilendiriyor alt takımları için. Biz bir hazırlık maçı bile duymadık Rezerv ya da U19 takımları için. Çok kötü yönetiliyoruz bu meselelerde.

Akademi icin en onemli olay hollanda 2. Liginden bir kulubun satın alınıp pilot takim olarak kullanilmasi olur. Liglerin yas ortalamasi asagida bırakıyorum.

Hollanda 2. Liginde direkt olarak 5 takim var 20 yas alti ortalama ile oynuyor.
Hollanda liginde hem yetisirler hem kolayca piyasa yaparlar.

Yas ortalamalari:

Turkiye Super Lig 26.1
Turkiye 1. Lig 25.8
Turkiye 2. Lig 25.7
Norvec 1. lig 24.5
Norvec 2. Lig 24.5
Belcika 1.lig 24.7
Belcika 2. Lig 23.7
Danimarka 1. Lig 24.1
Danimarka 2. Lig 24.1
Isvec 1. Ligi 25.4
Isvec 2. Ligi 24.8
Hollanda 1. Ligi 24.4
Hollanda 2. Ligi 22.7
Isvicre 1. Ligi 24.8
Isvicre 2. Ligi 24.3
Avusturya 1. Ligi 24.4
Avusturya 2. Ligi 22.3

U19 Ligi başladığı zaman Rezerv Lig'e oyuncu bulmakta zorlanacağız gibi çünkü kadronun önemli bir kısmı U19 oyuncusu. Nasıl hallederiz soru işareti sanki.

IjYHda8.png

kYFvAkC.png

1663161129309.webp

Turu geçersek bunlardan biri gelcekmiş.

Geri
Üst Alt