Galatasaray Futbol Akademi Takımları Haber Başlığı

Umut bugun cok iyiydi.oyuna sonradan giren inanc gurbuzde iyi oynuyor ve tam bir takim oyuncusu.yasin cekirge de girer girmez etki etti.yasinde cok yetenekli bi kanat.ama beknaz ve caner varken şans bulamiyor

ooooo gerizekallıııı
oooo gerizekalı

yanlız Ali Turap ile Jankat sözleşme uzatmadılar.
Alt yapı ile ilgili bilgi veren hesaplar Emirhan Kayar ile profesyonel sözleşme imzalandığını, Ali Turap ile de sözleşme uzatma konusunda anlaşıldığını ve imzalanacağını yazmışlardı. Jankat ile görüşmeler devam ediyor denmişti. Tff sitesine belki yansımamıştır veya bildirilmemiştir. Baran'ın sözleşme yenilemesi falanda yok çünkü daha.

Bu sezon ara ara izliyorum alt yapı maclaroni. Geçen senelerde miy miy pas yapıyorduk. Yine başarılı oluyorduk. Bu sene ileriye press olayı baya gelişmiş durumda. Erden başkan alt yapıyı da hizaya sokacak.

1673701984934.webp

Bahsettiğim alt yapı ile ilgili kaynakta bu bu arada. Ayrıca Erden Timur GS Youtube'ta yayınlanan soruları cevapladığı programda alt yapı ile ilgili lansman yapılacağını söylemişti lakin tam tarih vermemiş, yakın azmanda demişti. Alt yapı lansmanını çok merak ediyorum yeni alt yapı sistemini ve o lansmanda sadece alt yapıda kullanılacak bir fonda oluşturulacak sanırım üyelerden, sponsorlardan, GS'li iş adamlarından bağış yolu ile o da çok önemli bir lansman aslında bir an önce tam tarihin belirlenmesini bekliyorum açıkcası.

Winnerlık yaş sınırı tanımaz:) İnanılmaz bir jenerasyon geliyor. Emirhan, Efe ve Baran tamamen üstünlük kurdular merkezde. Ali Turap sag kulvardan cok güçlü geliyor herkes hazır olsun. Tebrikler Gençler! Abileriniz gibi harika bir galibiyet Abileri 3, Kardeşleri 4
20230114_160919.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt