Galatasaray Futbol Akademi Takımları Haber Başlığı

yalnız umut erdemin fiziği güçlü,sürekli ileri gidiyo.topla arası da iyi,2 asist yaptı.defansta da aksamıyo.iyi bi solbek kazandık

Sahada ada yüzgeç ve sagbek ogulcan sov yapıyor.ama sonradan oyuna giren kisa boylu mert cok dikkat çekici,ayagindan top alamıyorlar.araya oynuyo,calim atiyo ve harika top tasiyo.bu mertde de potansiyel yüksek

Hamza-Emirhan-Baran vs kiraya gitmeli

baran gitmek istememiş haberleri çıkmıştı, beyefendiler istanbulda rahat rahat takılmak için yarım sene anadoluda kiralık oynamayı bile kabul etmiyor.

2 gram beyinleri bassa 3-4 sene sonra sefil şartlarda yaşamak yerine şimdi fedakarlık yapmaları gerektiğini bilirler de neyse

bu kafayla bi halt olmaz hiçbirinden, dandik altyapı maçlarında rezil rakiplere şov yapıp kendilerini topçu zannetsinler

Ben çıkan haberlere pek inanmıyorum. Metehan Baltacı A takımdayken çıktı gitti Manisa FK'ya. U19 takımdaki oyuncuya sen oynama garantisi vermezsen çıkıp gitmez her hafta maç oynamak varken gidip orada yedek beklemek istemeyebilir.Tabi haberin doğruluğu da tartışılır. Yeni gelen altyapı eğitmenlerinden bir şeyler öğrenmek isteyebilir, gitmeme nedenlerinden biri bu olabilir.

Ben çıkan haberlere pek inanmıyorum. Metehan Baltacı A takımdayken çıktı gitti Manisa FK'ya. U19 takımdaki oyuncuya sen oynama garantisi vermezsen çıkıp gitmez her hafta maç oynamak varken gidip orada yedek beklemek istemeyebilir.Tabi haberin doğruluğu da tartışılır. Yeni gelen altyapı eğitmenlerinden bir şeyler öğrenmek isteyebilir, gitmeme nedenlerinden biri bu olabilir.
bu dediğim 1-2 senelik bir şey değil ya, uzun yıllardır böyle kimler kimler yıllarca gitmek istemedi.

sadece altyapı oyuncuları da değil ömer bayram-oğulcan falan adamlar istanbulda takılmak için alt lige gidiyor eyüpspora. rezil bi durum

Re re re
Ra ra ra
Haydi bastır Cim bom bom

Yedik

Edit: 2. golü de yedik. 0-2 oldu.

ulan 2 olmuş hakan kadir balta takımın hali ne

gs tv yayını kesmek zorunda kalmış gibi gözükmekte

Geri
Üst Alt