GSCimbom
Üye Görüşü Galatasaray Futbol Takımının Orta Açamama Problemi
Targutay Sabancı

Üye GörüşüGalatasaray Futbol Takımının Orta Açamama Problemi

Targutay Sabancı ·

Cevap
14
Okunma
444

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Bu takımda niye iyi orta açabilen futbolcu sayısı çok az. Geçen bir maçta Osiensen yapacağınız işi der gibi kanada gidip orta açtı, son dönemde Gs'de izlediğim en iyi ortalardan biriydi. Kanatlar orta açamıyor, Mesela Barış yıllardır Gs'de neden hala orta açamıyor. Teknik topçu cart curt denilen Sara açamıyor. Gerçi o yanına pas dahi veremiyor bazen.

Okan Buruk ve Anadolu'nun envai şehrinden topladığı Real Madrid ayarındaki ekibi bunu görmüyor mu? Görüyorsa niye bu konuya odaklanmıyorlar. Odaklanıyorlarsa neden hala orta açamayan bir futbolcu topluluğu var? Dün bir pozisyonda Eren Elmalı mesela çok basit şekilde topun altına girebilse içeride boş bir sürü adam var ama naptı kaleciye attı ortayı. Çünkü açamadı en basit ortayı bile.

Bazı takımlar sadece orta kafa gol ile falan işi götürürken Gs bu konuda çok yetersiz. Okan Buruk bir ara takıma orta açmayı öğretebilirsin

Orta kafa gol olayı tarih oldu futbolda

Hücum setleri var artık o da orta yerine pas olarak değerlendiriliyor. Sen bekini kanadını çizgiye indirip ona yönelik çalıştırmazsan oyuncular da doğaçlama takılır. Yoksa getir Caner Erkin’i orta yapıp dursun.

Hücum setlerimiz doğaçlama oyuncu kalitesine bağlı şekilde yürüyor
Dün Alanya sıfıra bile inmeden samdel iki tane orta attı ikisine de singo vurdurdu biri gol oldu
Diğeri de kalecide kaldi
Türkiye Ligi'nde hücum setin yoksa yapacaksın ortayı osimhen gibi oyuncun var .

Set oynadığımız yok oynayabilecekmişiz gibi de durmuyo en mantıklısı full orta kesmek

En nesryi denen dürzü geçen sene bu şekilde osi kadar gol attı

En azından rakip savunmadan çıkmayıp pres yapamadığımızda bize müsaade demeyiz

Dün ben de bunu düşündüm. Kaliteli orta değil de topu ceza sahasının içine şişirip kaos yaratabiliriz diye düşündüm.
Uğurcan gibi topu kanada şişirip atak yiyeceğimize ceza sahasına şişirelim.

Abi orta açamadığımız gibi açılan ortalara da hep rakibe vurduruyoruz.

Maç sonunda Olcan Adın'a nasıl kafa vurdurdunuz diye kuduran Pereira gibi izledim Juventus maçını.

Sacma olan zaten bu calisilamis hic bir hucum setimiz olmadigi halde tek cagre hep orta olarak görünüyor onuda beceremiyoruz, yani teknip ekip resmen tembellik icinde hic birseye karsimiyor.

orta probleminin çözümü için bay'ın sahada olmaması yeterli

sane de lang da çok ii ortacılar, sara da öyle
Ağzını bal yesin renktaş.. Lang + Sane bu işi iyi yaparlar normalde.. Hoca da bu işe teşvik ederse tabi ki umrunda değil Okan'ın..

Birde 10 numara mevkinde Mertens'ten sonra forvetleri besleyecek adam kalmadı..Mertens 136 maça çıkmış ve üç sezonda 25 gol ve 44 asist asist yapmış.. Ondan sonra gelen 10 numaralardan forvetlere katkı neredeyse sıfır..