Galatasaray FXTCR 1-3 Fenerbahçe Grundig

voleybol şubesine yatırdığımız paraların geri dönüşünü alamıyoruz...

bizim voleybolcular sağlık için spor yapıyor bide bunun için para kazanıyorlar...kaç senedir bırak kupayı yarı finali zor görüyorlar..kadın baskette bişeyer çıkıyor bazen ama voleybol şubesi çok gereksiz..

Aynen . Bana da gereksiz geliyor her spor dalına branş açılmasını . Yukarda dediğim gibi plaj futbolu , bayan futbolu , futsal branşları açalım . Hem Türkiye'de ilk oluruz hem de voleybol parasını buraya aktarırız müzeye daha fazla kupa girer . Bayan futbolunda UEFA Womens Champions League var . Futsalda UEFA Futsal Kupası var . Ki bu iki turnuvada da Barcelona gibi , Arsenal gibi takımlar mevcut .

web

Kadın Futbol Takımı açalım transferlere başlayalım.

Tüm amatör branslarda yeniliyoruz $ikecilere karsi… Bravo hepinize...

Futbol ve erkek basketbol hariç diğerlerinde oynamasakta olur yeniyolar genelde.

kapatın lan şubeyi. türk sporunu bizmi kurtaracağız anasını satıyım. şikecilerin eğlence malzemesimi olacağız voleybolda. yeter artık, ya şikeciler gibi parası neyse verip takım kurarsınız yada kapatırsınız, bu kadarmı acizsiniz

kapatın lan şubeyi. türk sporunu bizmi kurtaracağız anasını satıyım. şikecilerin eğlence malzemesimi olacağız voleybolda. yeter artık, ya şikeciler gibi parası neyse verip takım kurarsınız yada kapatırsınız, bu kadarmı acizsiniz

Biz daha profesyonel bir kurum olduğumuz için amatör şubeler de çok başarılı değiliz.Fener futbol bütçesinden amatöre para yağdırıyor.Biz ise özerk sisteme geçiyoruz.Bütün dünya da bu böyle.

Bak Münih'e dünyanın en sağlam ekonomisine sahip takımı ama basket takımında hayat yok.Çünkü her branşın bütçesi özerk.

Sonra Aziz çıkıyor "yaa ben amatör branşlara futboldan para akıtıyorum bu böyle yürümez diyor" sanki zorla yaptırıyorlar.Türk sporuna da bir katkıları yok lıyorlar en iyi yabancıları şampiyon oluyorlar.Futbol ve erkek basketboldan başkası beni alakadar etmiyor.

Bu sene her anlamda bizim senemiz değil. Amatör branşlara yetecek kadar yeterli yönetim yok. Profesyoneller ise yanlış seçildi.

Takımda son 2 sene olan sinerjinin düşmesi her branşı etkiledi.

Bu branşlarda başarı için kadro kalitesinden çok 1'e 1 ilgi şart.

Geri
Üst Alt