Galatasaray, Garry Rodrigues'in Satışını KAP'a Bildirdi

Bahsettiğin sezon 2009-2010.Nonda mı Kewell mı diye uzun bir ikilemde kalmıştık kontenjan açmak için,Nonda'da karar kılmıştık.

Forvet olarak Jo gelmişti ayrıca.
Nonda ilk yarı 16 gol atmış olsa da sahada yürüyordu.

O mevzudaki sıkıntı Jo'yu listeye kaydettiremedik üstüne bir de sakatlandı,

Giovani Dos Santos'u kiralayabilmek için yabancı kontenjanın da yer açılsın diye Nonda apar topar satıldı, Giovani sürekli sakatlanınca dediğin gibi ciddi forvet sorunu yaşadık.

nondayi devre arasi satip forvet alamamistik sanirim bi arda bi kewell oynuyordu önde.

Nonda ilk yarı 16 gol atmış olsa da sahada yürüyordu.

O mevzudaki sıkıntı Jo'yu listeye kaydettiremedik üstüne bir de sakatlandı,
o kadar golü yoktu yahu nondanin.

kendi sahamizda fenere gol atamadan yenilince sampiyonlugu verdik, su selcuk sahin hiyarinin gol attigi macti. orta saha disinda kadromuz cok kötü degildi halbuki.

orta sahada mustafa, baris ve ayhan vardi kadromuz cok iyidi yav evet
kalede leo franco
sabri kes neil ve servet defansda sol bekde insua
hariak bir kadro murph.

o kadar golü yoktu yahu nondanin.

kendi sahamizda fenere gol atamadan yenilince sampiyonlugu verdik, su selcuk sahin hiyarinin gol attigi macti. orta saha disinda kadromuz cok kötü degildi halbuki.
Aşağıdaki resimle tatmin olur musun? Yoksa sen 10 yaşındayken benim statta o maçları izlediğim günlerden görüntüler mi sunayım?

Ha bahsettiğin maçta da stattaydım, hıyar herif.

Screenshot_2019-01-03-20-42-55.webp

Hayırlı olsun.

H.O.

Beklentimiz karşıladı diyebiliriz...lakin son zamanlarda düşüşe geçti.

BJK veya FB olsa dıştan bir iş adamından 10 milyon alır 20'ye sattık diye açıklardı, hem kara para aklar hemde FFP'ye şirin görünürlerdi, bizde öyle bir şey yok.

burada uefadaki golleri dahildir kesin

ligde okadar golü olmadigindan eminim cünki lig maclarini izlemistim
Gerizekalı herif ligde mi 16 dedim ben orada

Her konudaki bilmiş tavırlarına son ver. 12 yaşında burada şike yapılan maçlarla ilgili iddianame sunuyordun 20 yaşına geldin hala değişim yok.

İnş iyi paraya gider bu beyin fukarası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt