Galatasaray Gazetesi

Bir diğer önemli haberimiz ise bugün 17 milyon kişilik bir izleyici zümresine ulaşmış olan Galatasaray sosyal medya portalımızın ticari bir yapıya döndürülmesi projemiz başlatılmış olup, buna paralel olarak internet vasıtası ile 30 milyon takipçiye ulaşma potansiyeli olan ülkemizin en büyük haber portalı Galatasaray Gazetesinin kurulma kararlaştırılmıştır.

Bugünkü Divan toplantısında başkanımız Ünal Aysal Galatasaray Gazetesinin kurulması için çalışma başlatıldığını söyledi.İnşallah hayırlısı tez zamanda olur.

Bitse bile en erken seneye bitecek projedir.

Cok merak ediyorum yaz doneminde ne gibi transferler yazar bunlar :D

hayırlı olsun güzel düşünce medyada bizi destekleyen bir gazetemz olacak sonunda

GS' miz hakkında detaylı olur futboldan amatöre kadar :) herkes bilgilenir :) yalnız köşe yazarları hakan ünsal, hasan şaş oluyormuş hahah :D zaten öyle bir şey olmazda :D

Resmi siteye atılan haberlerin aynısı buraya da atılır.Haftada/ayda 1 poster falan verilir.Röportajlar falan olur.Dergiden daha fazla para getireceğini düşünüyorum.Küçük boy olabilir.

günde 10 tane alıp kulübüme destek olurum. güzel hamle, tebrikler ünal baba.

1-2 hafta millet alır bir gazla sonra bırakır. Tabi internet kullanmayan kesim belki ilgi gösterebilir. Bu devirde gazetelerin pek fonksiyonu kalmadı artık.

Edit: İnternet üzerinden de yayın yapacaksa mantıklı olabilir. Hatta sadece internet üzerinden yayın yapsa çok daha olumlu olur.

tapatalk

Son düzenleme:
Benim hayalim tamamen kuşe kağıt tabi ki sarı kırmızı ve orta boy da diye yapılır düşünüyoum fiyatı da 1 tl belki 50 kuruş

GS TV yi ihya ettik gazete kaldı.

bahsedilen e-gazete sanırım. kağıda bassalar vallahi abone olurum.

Geri
Üst Alt