Galatasaray - Gençlerbirliği Maçı ve İddialar!

Sessiz kalan yönetimin de allah belasını versin.

Ünal Aysala istediğiniz kadar bok atın, her konuda Ontivero Burdisso diye diye olaya küçük bakın ve adama bok atın umrumda bile değil AMA bu adam bizi hiç bir zaman EZDIRMEDI.

Duygun da ancak gitsin şikecilere yalakalık yapsın. Bir gram bile hakkım varsa bu yönetimin üzerinde bir taraftar olarak, helal etmiyorum lan etmiyorum.

20 sene sonra zalat konuşurlar ve şimdide ferhatı.
Şikeciler kendileri gibi bilirmiş karşındakilerini. Tek sinir olduğum konu bunu avrupayada yansıtmaları.
Okadar eminseler dava acsınlar uefa ya. Bizde marka zedeleme davası acmalıyız her bu idaada bulunan kesime.

Benim abim fanatik Bjkli. 42 yasinda. Futbolu da cok iyi bilir. Gsnin 8-0lik galibiyetinde birseyin olmadigini, Gsnin o dönemlerde kadrosunun ligin üzeri oldugunu söylüyor.

Son düzenleme:
küçük şikecilerin tinerci taraftarları şike yapıldı diye savcılıga başvurmuş:)
Yapılan başvuruda Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın karşılaşma öncesi açıklamaları, kaleci Ferhat'ın yediği gol ve Stancu'nun kaçırdığı pozisyon şikeye delil olarak gösterildi.
Beşiktaş taraftarları, Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Beşiktaşlı taraftarlar, lider Galatasaray’ın Gençlerbirliği’ni 1-0 yendiği karşılaşmada şike yapıldığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Suç duyurusu için verilen dilekçede Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın maç öncesi yaptığı “Takımdan hiç memnun değilim. Son maçlarda sıkıntıları da olmadığı halde ligin sonu geldi diye bir vurdumduymazlık içindeler. Bu nedenle bir şey yapma olanağımız yok” sözlerine yer verildi. İlhan Cavcav’ın daha önce de sarıkırmızılı takımın taraftarı olduğunu defalarca dile getirdiği ve “Biz olamıyorsak, G.Saray şampiyon olsun” tarzında demeçler verdiği belirtildi.
KAMU VİCDANI YARALANDI…
Suç duyurusu dilekçesinde ayrıca şu ifadeler kullanıldı: “Maçtan akla kalan iki enstantane ise Gençlerbirliği kalecisi Ferhat’ın ülkeyi ayağa kaldıran bir gol yemesi, diğeri de eski Galatasaraylı oyuncu Bogdan Stancu’nun son saniyede kaleci ile karşı karşıyayken topu rakibe ikram etmesidir. Kamuoyu vicdanını yaralayan bu beyanat ve maç içinde taraflı tarafsız herkesin tabiri caizse midesini bulandıran bu hataların araştırılması amacıyla yasal işlem başlatılmasını talep etme zorunluluğu hasıl olmuştur. Soruşturma sonucunda suç unsuruna rastlanması durumunda ilgili şahıslara dava açılmasını Sayın Cumhuriyet Başsavcılığımızdan arz ve talep ederiz.”
TARTIŞILAN GOL
Galatasaray maçın 67. dakikasında Sneijder’in golüyle öne geçmiş, bu pozisyonda kaleci Ferhat’ın topa müdahalesi tartışma yaratmıştı. Futbol kamuoyunda bazı kesimler, Ferhat’ın topa uzanabilecek durumda olmasına rağmen, elini çektiği görüşünü savunmuştu. Gençlerbirliği kalecisi ise top çizgiyi geçtiği için müdahale etmediğini söylemişti.
STANCU’NUN GOLÜ KAÇIRDIĞI AN
G.Saray’ın eski futbolcusu Stancu, uzatmalarda El Kabir’in kafa pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalmış, müsait bir pozisyonda olmasına rağmen topu kötü ve yavaş bir vuruşla kaleci Sinan Bolat’a yollamıştı.

Yönetimin çıkıpta tepki göstermemesine anlam veremiyorum.
Ayrıca sözde yöneticimiz Hamdi Yasaman'nın Beyaz Tv ye bağlanıp şampiyonluğa giderken yapılacak en saçma işi yaptı
O gün çıldırdım izleyince

Benim abim fanatik Bjkli. 42 yasinda. Futbolu da cok iyi bilir. Gsnin 8-0lik galibiyetinde birseyin olmadigini, Gsnin o dönemlerde kadrosunun ligin üzeri oldugunu söylüyor.

8-0 lık Ankaragücü maçından 2 hafta önce Beşiktaş Ankaragücünü 6-0 yeniyor. Ayrıca Galatasaray Ankaragücünü 1-0 yense dahi şampiyon oluyordu zaten. Beşiktaş Yönetiminin o zamanki başarısızlığa uydurması.

8-0 lık Ankaragücü maçından 2 hafta önce Beşiktaş Ankaragücünü 6-0 yeniyor. Ayrıca Galatasaray Ankaragücünü 1-0 yense dahi şampiyon oluyordu zaten. Beşiktaş Yönetiminin o zamanki başarısızlığa uydurması.

O 1-0 muhabbeti dogru degil
Maclar ayni anda oynandi
Bjk 3-1 degil 10-1 de kazanabilirdi
Hem sadece 1-0 la sampiyon olabilsek niye averaj hesabina girilsin
Kaldi ki ankaragucune karsiyaka bile 6-7 tane atmis o sezon

Bu konuların açılması ve böyle şeylerin burda tartışılması bile abes, rakiplerin kaleci ve hakem hatalarıyla kazandığı maçlara bakılsın önce, ayrıca yönetim bu tarz dedikodular karşısında çok ama çok basiretsiz, insan çıkar bi açıklama yapar herkes iddiasını kanıtlasın aksi takdirde her türlü hukuki takibi yapıcaz diye..

Maclar ayni anda oynandi

bjk nereye 10-1 yeniyor.. rakibin gençlerbirliği.. adanademirspor değil..
bunu bildikleri için ağlıyorlar
ankaragücü maçını canlı izledim.. o gün barcelona gelse yenerdik.. o kadar motive idi takım..
ayrıca zalad 8 gol değil 4 gol yedi ve ikinci yarı çıktı. her 4 gol yiyen kaleci şike yaptıysa işimiz var
ayrıca kimse niye ikinci yarı 4 gol yiyen kaleci adilden bahsetmez

bjk nereye 10-1 yeniyor.. rakibin gençlerbirliği.. adanademirspor değil..
bunu bildikleri için ağlıyorlar
ankaragücü maçını canlı izledim.. o gün barcelona gelse yenerdik.. o kadar motive idi takım..
ayrıca zalad 8 gol değil 4 gol yedi ve ikinci yarı çıktı. her 4 gol yiyen kaleci şike yaptıysa işimiz var
ayrıca kimse niye ikinci yarı 4 gol yiyen kaleci adilden bahsetmez

10-1 oynadigi oyuna gore degil tabi 1-0 ın garanti olmadigini anlatmak icin ornek verdim. Gencler 1-0 one gectiginde bizim mac 4-0 felandi zaten. Kaleci adil degildi bu arada arif ti ismi.

Maclar ayni anda oynandi

Yanlış biliyorsun. Tamam maçlar aynı anda oynandı ama Galatasaray maçtan önce +6 averaj öndeydi Beşiktaştan. Yani Beşiktaş'ın minimum gol yemeden +7 gol atması gerekiyordu zaten. Kendi maçları +2 gol averajı ile bitmiş. Bu durumda Galatasaray yendiği taktirde elbette şampiyon olacaktı.

Yanlış biliyorsun. Tamam maçlar aynı anda oynandı ama Galatasaray maçtan önce +6 averaj öndeydi Beşiktaştan. Yani Beşiktaş'ın minimum gol yemeden +7 gol atması gerekiyordu zaten. Kendi maçları +2 gol averajı ile bitmiş. Bu durumda Galatasaray yendiği taktirde elbette şampiyon olacaktı.

maçlar başlamadan bize 1-0 lık skor yeter diyemediğimiz için 1-0 lık skor işi garantiye almaz tabiki
bide sanırım ilk cümlenle son cümlen çelişti.
aynı anda oynandı maçlar biz 1-0 a yatsak onlar 20 gol atsa?
Neyse boşver 20 sene geçmiş zaten

sabah ve fanatik denen ... medya kuruluşlarının internet sitelerindeki manşete bakın:"'galatasaray-gençlerbirliği maçında şike var!"
bir yöneticimiz şu rezilliğe dur demeyecek mi ? orospu çocuğu beşiktaş ve fenerliler pisliklerine bizi de bulaştırmak istiyor

Gordugunuz her yerden caps alin stok yapin. Bu dava sonuclandiginda hepaini ferhatin vr kulubun avukatlarina gonderecegiz.

Omurlerini tazminat odeyetek gecirsin it oglu itler.

Sessiz kalan yönetimin de allah belasını versin.

Ünal Aysala istediğiniz kadar bok atın, her konuda Ontivero Burdisso diye diye olaya küçük bakın ve adama bok atın umrumda bile değil AMA bu adam bizi hiç bir zaman EZDIRMEDI.

Duygun da ancak gitsin şikecilere yalakalık yapsın. Bir gram bile hakkım varsa bu yönetimin üzerinde bir taraftar olarak, helal etmiyorum lan etmiyorum.
Helal Etmiyem !: https://youtu.be/hQ6-w1zWRWc

Sent from my HTC One

Bu herifleri ciddiye almamak lazim. Pislik icinde yuzen ulkenin pislik icinde kalmis futbolundaki tek temiz olgu GALATASARAY dir..

Sent from my HTC One

Geri
Üst Alt