Galatasaray Glen Johnson İçin Devrede!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Liverpool yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Glen Johnson'a kulüp bulmasını söyledi.
Glen+Johnson+Liverpool+v+Manchester+United+tz05SKk8Ppgl.jpg

Goal İngiltere'nin edindiği bilgilere göre Galatasaray, Johnson'ın durumunu yakından takip ediyor. Yurt dışında forma giymeye sıcak baktığı bilinen oyuncunun transferinin önündeki en büyük engel ise haftalık ücretinin yaklaşık 160 bin avro olması.

Ağustos ayında yaptığı bir açıklamada, "Sözleşme konusunda çok rahatım. Kulüple herhangi bir görüşmemiz olmadı. Devre arası transfer döneminde gelen teklifleri değerlendirebilirim. Şu anda
Liverpool için ter döküyorum ve burada mutluyum, elbette kalmayı tercih ederim." ifadelerini kullanmıştı.

Uzun süreli sakatlığını atlattıktan sonra 3-2'lik galibiyetle sona eren QPR maçında ve Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında 90 dakika sahada kalan Johnson, Cumartesi günü Hull City ile oynanan maçta ise yedek kulübesinde oturmuştu

30 yaşındaki yıldız futbolcu, 2009 yılında Portsmouth'tan 20 milyon avro karşılığında transfer edilmişti.

Galatasaray, Liverpool'un gözden çıkarttığı Glen Johnson için devrede! - Goal.com

iyi olmaz mı yav

Yabancı sınırı kalkıyor mu?

Yav hangi yönetim yapacak bu transferleri, biraz mantık ya. Bizim hakkımızda şu aralar çıkacak her transfer haberi uydurmadır.

hahaahha futbol ulemalarına da bakın geçen sene de Milner için yazıyordunuz böyle sonra gördünüz Milner'ı :D geçen sezon fırtına gibiydi Johnson ama bu sene yerini Manquillo'ya bıraktı nedenini bilmiyorum ama bu sezon düşüşte olduğu gerçek

Bizim ligde cok fena yardirirdi ama balon bu haber.

1.yabanci siniri
2. Kasada para kalmamis
3. Sag bekten ziyade baska bölgelerde sikinti cekiyoruz. En basta forvet, orta saha (kankalar sagolsun)

Bitik bu herif. Eboue oynasin daha iyi. En azindan uyum sorunu yasamaz.

Napoli'nin çöplerini temizledik, sıra Liverpool'a mı geldi? Baştan aşağı palavra.

Artik defansi iyi olan bir bek görmek istiyorum takimda istemez.

Eboue oynasın daha iyi..

çok severim sayarım ama düşüşteydi en son yha milli takımda iyid

----------------------------------------------------------Muslera-------------------------------------------
----Glen-----------------------------Koray---------------X Tercübeli Lider Stoper--------Telles--------
---------------------------------------------Melo-----------------Veloso------------------------------------
--------------Olcan------------------------------------Sneijder-------------------Bruma------------------
--------------------------------------------------------Klaas Jan Huntelaar-------------------------------

Su Yabanci sinirlamasi kalkarsa, inanilmaz rahatlariz.

vander viel,jonhson kaliteli sağ beklerdir.kafada futbol varsa uçurur takımı

Geri
Üst Alt