Galatasaray Göğüs Forma Reklamı Bitiyor!

Ünal Aysal: Forma reklamı için yıllık 10 milyon Euro hedefliyoruz. Avrupa'da oynamayan şikeci kulüp bile 9 milyon Euro civarı alıyor. Bizim 12-13 milyon Euro'luk bir anlaşma yapmamız gerek diye düşünüyorum.

64126_650807218267986_1090363612_n.jpg

Ünal Aysal GSTV'de önceliğin Türk Telekomda olduğunu ve TT'nin Mayısta yapacağı teklife göre forma sponsorumuzun belli olacağını söyledi . Eğer TT olursa seneye hiçbir forma almam .

Ünal Aysal GSTV'de önceliğin Türk Telekomda olduğunu ve TT'nin Mayısta yapacağı teklife göre forma sponsorumuzun belli olacağını söyledi . Eğer TT olursa seneye hiçbir forma almam .

Bari daha ucuza Fly Emirates olsa.. Mecbur muyuz şikecilere sponsor olanlarla uğraşmakla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fenerın kol ve gogus toplam 11m dolar gelırı var arkadaslar..galatasarayın sadece gogus reklamı tt ıle 7m euro dıye bılıyorum..yanlıs bılgıler varsa duzeltın ama kol reklamı harıc suan bıle fenerle aynıyız.10m euro ve ustu ıyı bı artıs olur dıye dusunuyorum sahsen

Avea da adaylar arasindaymis. olursa üzülürüm.

En yüksek meblağı veren sponsor olmalı , İnşallah birçok firmanın talip olması bizim işimize gelir ve en az 12 Mn €'ya veririz göğüs reklamını.

hepsi hikaye olcak turk telekoma sure verdik diyo bide baskan

Anlaşma max 2 +1 olmalı. Ama şu telekom avea ülker gibi iğrençliklerden bi krtulalım avrupa klübü diyoruz sponsorumuz avea, ülker bu ne lan.

Birde sırt,güğüs,kol reklamından toplamda 20 milyon € falan vurmak lazım.

Gittik ülkerle tl cinsinden anlaşma yaptık mallık yaptığımız cidden mallık.

marshall and walpole da olabilir

Geri
Üst Alt