Galatasaray Gökhan Töre'nin peşinde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı-kırmızılı ekip Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre'den vazgeçmiyor.

Beşiktaş’ın Rubin Kazan’dan sezon başında kiraladığı Gökhan Töre, Galatasaray’ın radarında. Başarılı bir sezon geçiren genç oyuncunun menajeri Ahmet Bulut geçen hafta Rusya’ya gitmişti.

Burada Rubin Kazan ile bonservis pazarlığı yapan Ahmet Bulut “7,5 milyon euroya bu iş biter” yanıtı aldı. Ancak Bulut’un sonrasında Beşiktaş’la yaptığı görüşmelerde yıllık ücret konusunda pürüz çıktı. Siyah-Beyazlıların oyuncuyla ilgilenen Galatasaray’dan daha az bir teklif sunduğu ifade edildi. Bulut Kartal ile bir kez daha masaya oturacak. Bu görüşmeden de uzlaşma çıkmazsa Cimbom, Gökhan Töre için Galatasaray resmen devreye girecek.

Eurosport

(Bugün)

Bence kesinlikle Hakan ile kıyaslamıyorum dahi ancak Olcan Adın > Gökhan Töre bence ;

Sizce Olcan ile Gökhan'ı kıyaslarsak hangisinin alınması daha hayırlı olur , hangisi için uğraşmalıyız ?

Biri sağ kanat biri sol kanat oyuncusu olduğu için kıyaslanması mantıksız olur diyorum. Alınabiliyorsa 2'si de alınsın ki alternatifli kadro için gerekli. Sadece 1'i deniyorsa Töre alınsın. Çünkü solda zaten Bruma var. Sağ kanat evlere şenlik..

Biri sağ kanat biri sol kanat oyuncusu olduğu için kıyaslanması mantıksız olur diyorum. Alınabiliyorsa 2'si de alınsın ki alternatifli kadro için gerekli. Sadece 1'i deniyorsa Töre alınsın. Çünkü solda zaten Bruma var. Sağ kanat evlere şenlik..

Hocam Olcan bu sezon çok çok daha fazla sağ kanatta oynamış ve verim vermiş , çünkü onlarda solda Yusuf Erdoğan'ı oynatıyor , Bruma içeriye çok kat eden bir oyuncu doğru ancak yeri geldiğinde sağ kanatta da oynayabilmeli hem bu iki oyuncu da iki ayağını da kullanabiliyor rahatlıkla diye biliyorum.

Bence oyun zekası olarak , devamlılık olarak , istikrar olarak ve karakter olarak Olcan çok daha önde hemde sanırım fiyat itibariyle çok daha da ucuz olur ; takas vs. de ekleyebiliriz transfere daha ne olsun.

Töre+Olcan'ı alacaksın çünkü bizde defans ve kalede mecburen yabancı oynatıyoruz.

Olcan daha önde gibi ama Olcanın yaş 29 oldu..Töre genç henüz...Olcan için de Töreden aşağı bir fiyat istemezler..Töre oyun zekasını geliştirse kesinlikle Olcandan daha hızlı daha yetenekli bir oyuncu..Olcan ayaklarına daha hakim şutları ortaları daha iyi ama 29 yaşındaki bir kanat oyuncusu(hele ki Türkse) kaç yıl daha dinamik kalabilir.. Bence Töre daha iyi bir seçim olur..

Hakan Çalhanoğlu olmaz mı diyorsun abi ?

Hakan Calhanoglu icin 15 milyon euro istiyorlar ve onu isteyen takimlari acikliyorum (az once almanya ve hollanda sitelerine dustu): :p

Bayern Munchen, Real Madrid, Arsenal, Atletico Madrid, Liverpool, Roma, Spartak Moskou, Leverkusen, Chelsea, Manchester United, City, Juventus.

Amma takim pesinde..

Kaynak: Bild

Hakan Çalhanoğlu olmaz mı diyorsun abi ?

Peşinde çok kulüp var. Geçen sene başı veya devre arası bir ihtimal olabilirdi. Keşke olsa tabi.

Takımı Hajrovic gibi 2.sınıf oyuncular ile değil Hakan(19), Töre(22) gibi isimler ile gençleştirmek çok daha mantıklı.

Kesinlikle kacirmamamiz lazım.

Alınacaksa evlendirilsin öyle alınsın. Gece kulüplerinden çıkmıyor beyefendi, bu son olay olmasa bile öyle. Ha bu arada ille de Beşiktaş'ta kalacam derse, zaten yine boşa yokluyoruz. Profesyonel düşünmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt