GSC Haber Galatasaray: "Gören VAR mı?"

hakem ismi vermeden yönetici ağzından açıklama yapmadıkça boş işler. geçen haftaki asensio'nun kırmızı ile bizim kırmızıyı da koyacaksın ayrıca.

el pozisyonu da pen idi, onu da koymamışız. vücuttan ele geliyor diye geçiştirildi, apaçık topa kolunu uzatıyor herif. bazı pozisyonları kurallara göre yorumlamazsın. ajax maçında kazandığımız pen gibi...

Çok sert gerek yoktu ya.

Çıkın TFF’ye bir şeyler söyleyin.

Çifte standartı standart haline getirenlere susan bizden değildir.

Emek hırsızlığı yapıyorlar senelerdir.

Ulan sosyal medyacı şalainin posyonu durdurup izletince sertlik daha az gözükmüş normal oynatsana

Son dk larda apoya kasti yapilan faul mesela direkt sakatlamaya yönelikti
Macin her aninda bu yasandi renktas.Ilk yari Singo ya golden once faul oldugunu dusundugum pozisyon var yayinci kurulus gostermiyor.Barisa penalti var yayinci kurulus aradan zaman geciyor ondan sonra net acidan gosteriyor.Bize aleni operasyon cekiliyor

9 kisi biraksa 5 6 ya gidecekti eksiklere ragmen.

Son ana kadar her seyi kovaladi hakem bozuntusu. Ustune biz kirmizi kart gorduk (dogruydu) ayni hassasiyet yok.

Sahadakiler zaten 5 para etmez. VAR hakemleri felaket. Puan farki kocaeli macinda dustugu icin haftaya da derbi var diye gene ellerinden geleni yaptilar.

Çıkıp konuşmaya yemiyor galiba. Kimden korkuyorsunuz?

Koca Galatasaray kimlerin eline kaldı, yazık.
Tahmin ettiğim nedenler varda burada yazmak istemiyorum polemik olmasin diye
Eylul ayi başlarında bu durumu soylemistim sahada bizim takimi komple dövseler 2 3 oyuncu kirmizi yese bile ne başkan ne yöneticilerden kimse konuşmayacak bu sene denistim ocak ayi geliyor tahminim doğru çıkıyor maalesef
O yuzden dursun Özbek başlığında en cok yazanlardan olarak bu siyasetin kuklası heriften kurtulmali gs kulubu

Koskoca camiayi ergen gibi twit atarak mi savunacaksiniz?

İş bilmezliğe daldım yabancı hakemi unuttum

Lan yabancı hakem de istesenenize

Gecen fener- kayseri macinda 17 dakikada posizyonu assencau kirmizi verilmeyen posizyonu ve bugunku Sallai posizyonun yan yana videosunu vermeleri lazim resmi sitede….

Geri
Üst Alt