Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.613
- 29.775
- 2.993
Bugün FM de 13 milyon euro teklif ettim kulübü bırakmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haaland 3 milyon veremediğimiz değil de 3 milyon verdik ama taksitle verdik onlarda bunu kabul etmedi diyeydi haberler tabi ne kadar doğru tartışılır. Sonra 8'e mi yada 5+ pay veya bonusa trasnfer yaptı çünkü. O dönem ffp vardı sanırım. Bu arada Gronbaek eder bence en azından izlediğim maçlarda beğenmiştim. Gedson'dan falan iyi topçu yani.
Hayat FM değildir Arif Beyçok iyi oyuncu . FM de jude bellingham'a dönüşüyor ilerleyen zamanlarda.
Geometrik ortalaması 180,44 cm renktaş. Matematiğe güvenelim.Boyu kac acaba? Transfermarkt 1,76m diyor, wikipedia ve FM 1,85m
nokta atisi bir tipoloji. prototip olarak sevdigim tur oyunculardan.HOGHBERG istiyorum
Bos olarak ilk aklima gelenler:Bjk maçında beğenmiştim. 1 gol 1 asist ile oynamıştı. En iyi oyuncuları olduğu bariz belliydi. Sarı kafalardan boşumuz yok gelebilir.
Mevcut kadrodaki sarı kafaları kastetmiştim. Yoksa ohooo...Bos olarak ilk aklima gelenler:
![]()
Kolbeinn Sigþórsson - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
Tobias Linderoth - Wikipedia
en.wikipedia.org