Galatasaray, Güray Vural İçin Bir Miktar Bonservis ve Emre Taşdemir’i Önerdi

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray, Güray Vural için Antalyaspor’a bir miktar bonservis dışında Emre Taşdemir’i önerdi.

Antalyaspor’da Nuri Şahin, Güray Vural’ın ayrılığına sıcak bakmıyor.

İki takım arasındaki temaslar devam ediyor.

Ertan Suzgun

Afbeelding

Pva yi verelim maaşını zaten ödeyeceğiz en azından seneye bizde olmasın pva.

Holosko musun sen birader ne bu hava

Güray'ı beğeniyorum. Yıllardır almamız gerektiğini düşünüyorum. Kazımcan ile beraber götürürler orayı. Gerektiğinde Dubois de oynuyor zaten.

Bir miktar ne kadar oluyor

Sakat oyuncuyu alırlar mı?

bence aziz behich olacak sol bek transferimiz

450 bin yüro makul

Barış ve Berkan böyle devam ederse yerli sol bek almadan da öttürürüz. Ha alsak iyi olur tabii

Güray'ı 2010da Denizlispor'da iken Rijkaard istemişti ve almamıştık.

Büyük takım potansiyelini baltalayan yanı tempo sorunları oldu hep yoksa teknik kalitesi çok iyi zaten sol açıktan devşirme bir adamdı.

Gelgelelim ben Aziz Behic'i alırım daha dengeli olduğu için yine de Güray'ın gelmesini ve kariyerini şampiyonlukla taçlandırmasını da isterim duygusal bakarsam.

Büyük takım potansiyelini baltalayan yanı tempo sorunları oldu hep yoksa teknik kalitesi çok iyi zaten sol açıktan devşirme bir adamdı.

Gelgelelim ben Aziz Behic'i alırım daha dengeli olduğu için yine de Güray'ın gelmesini ve kariyerini şampiyonlukla taçlandırmasını da isterim duygusal bakarsam.
Bence kazimcanin önünü kapatmamak icin behichi almiyoruz. Kazimcan halen net ilk 11 olarak görüyoru / görmeliyiz. Umarim kroniklesmez sakatliklari

Galatssarayli mi ?
Bu arada Soy ismimi tekrar mi degistirdin amirim.Ne guzel Cigdeme donmustum

Fener maclarinda hep cok is yapiyor. 5 gol 5 asisti var toplamda Fener'e karsi.

dubois oynuyor iste, kazim emrede döner bu sene gecer, omar campos seneyede alirsak süper olur.

Geri
Üst Alt