Galatasaray, Hajrovic'e Gitti

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan

izethajrovicson.jpg

Galatasaray, geçtiğimiz haftalarda alacaklarının ödenmemesi nedeniyle FIFA'ya başvuran Izet Hajrovic'in 400 bin euro alacağını ödedi. Ancak, Izet Hajrovic belirsizliği sürüyor.

Detaylar GSC Portal'da...

Bi b.ka yaramayan adamin tribini cekiyoruz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Türk vatandaşı olmuyorsa bunu çakma Messi diye sirklere çıkartmak lazım.

Allah'ın çapsızının yaptığı artistliklere bak.. Sözleşmesini falan feshetmeyelim; pafa gönderelim 4 sene sürünsün orada, çürüsün. Sonra malzemeci olarak sözleşme öneririz aylığı 1.250 TL'den.

Pasta verelim bari..

elimizden kaçarsa sorumlu yöneticiler yada başkan kaybımız olan parayı cebinden ödemeli. böyle aptallıkla kulüp yönetilmez.

Sen adamın parasını verme sonra onu suçlu say..

Yılların kombine alan para yatıran taraftarıyım.. sadece manen değil, madden de katkı vermeye çalışırım elimden geldiğince..

Ben bile taraftarı olduğum Galatasaray'da oynasam ve param ödenmese kazan kaldırırım.. futbol benim ekmek teknem olacak ve sen maaşımı sözleşmedeki maddeye göre ödemeyeceksin..

Yemişim öyle Galatasaray'ı..

Sen adamın parasını verme sonra onu suçlu say..

Yılların kombine alan para yatıran taraftarıyım.. sadece manen değil, madden de katkı vermeye çalışırım elimden geldiğince..

Ben bile taraftarı olduğum Galatasaray'da oynasam ve param ödenmese kazan kaldırırım.. futbol benim ekmek teknem olacak ve sen maaşımı sözleşmedeki maddeye göre ödemeyeceksin..

Yemişim öyle Galatasaray'ı..

Hayırdır ne yiyon sen?

BlueTapa

15. sınıf futbolcu için düştüğümüz hale bak.

Geri
Üst Alt