- 20 Eylül 2009
- 17.762
- 15.971
- 2.613
Hiç foto falan yok mu yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncunun tam olarak kapsamlı testleri yapılmadan tam anlamıyla her şey bitmiş havası vermek doğru değil. Testlerde sorun çıkarsa Galatasaray'ın imajı sarsılır, izledikleri yol en doğrusu. Hiç bir şey kesinleşmeden medya nezdinde bir işi beceremediler, madem sakattı neden bu şekilde getirilip sorun yokmuş gibi lanse edildi denilecekti.Benim anladığım Ziyech le sözleşme imzalayacaz ancak elemanı niye böyle kaçırır herkesten gizler bı halimiz var.muhabirler de iki kelime etmiyor.
Bende daha çok Trabzonspor maçı var kafalar transfere gitmesine yordum biraz.Oyuncunun tam olarak kapsamlı testleri yapılmadan tam anlamıyla her şey bitmiş havası vermek doğru değil. Testlerde sorun çıkarsa Galatasaray'ın imajı sarsılır, izledikleri yol en doğrusu. Hiç bir şey kesinleşmeden medya nezdinde bir işi beceremediler, madem sakattı neden bu şekilde getirilip sorun yokmuş gibi lanse edildi denilecekti.
Sabah A Spor'da Serhan Türk tetkiklerde sorun yok, Hakim Ziyech Galatasaray'da dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Tabi bir yandan maça konsantre olmak lazım dediğin gibi, Ziyech özelinde gizli saklı bu işin yürütülmesi oyuncunun kapsamlı yapılacak sağlık kontrolleri sebebiyle diye düşünüyorum. Olay netleşmeden algı oluşturmak istemiyorlar.Bende daha çok Trabzonspor maçı var kafalar transfere gitmesine yordum biraz.
AynenTR'de ki sağlık testi mi ?
Prösedürmüş hocam zorunlu gibi birşey , sanırsam burada ki testler sözleşme için önemli dışarıda yaptıkların değl.