Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

Biri bana lig icin ziyechin de oldu bir ilk 11 cikarabilirmi? Bu adam.yedek oturmak icin gelmez, tete keza öyle ozaman hücüm hatti böyle olmali

Icardi

Zaha ziyech tete

Ozaman üc yerli kim olacak? Ya Demirbayi orta saha oyatirsin ozaman faciya olur yada kaleye günay girmesi gerek .

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

OX dediğin adam geçen sene kaç maça çıktı? Koşan 10 dediğin adamın kaç maçını izledin? Dedğin kişi Tadic ise , kendisi kanatta oynar.Şimanski ise kaç maçını takip ettin? Kadro planlamasında bu kadar kötülenecek durum yok, bir rashica almadık diye yangına gerek yok. Rashica'da 2.ligte top oynuyordu. Her şey takımın birbirine kilitlenmesi ile alakalı.
Szymanski - koşan 10 evet aksini düşünüyorsan sen izle maçlarını. Transfere bakış açısından bahsediyorum, tercihler.. Yangın da yapan yok..
Bizim yönetim alınabilecek iyi oyuncuları almaya çalışıyor zira bir takımın hem Szymanski ile ilgilenmesi hem Ziyech ile ilgilenmesi yada 8 alternatifi hem Fred hem Paredes olması akıla yatkın değil hepsi farklı profillerde oyuncular.

Hayırlı olsun, ihtiyacımız bu mu bilmem ama kendisine Ajax döneminde hayranlıkla takip etmiştim.

İlginç bir karakter, kolay kişilik değil, Tuchel ile yıldızı hiç barışmadı…. (İcardi👀)

Duran topları iyi, playmaker sağ kanat, uzaktan şutları çok iyi.

Sağlıklı bir Ziyech bu ligin aklını alır

Bir gün bizde de oynar mi dediğim adam. Hosgelmis aslan parçası. Chelsea'de forma giyemedi. Bir işler döndü orada ama Galatasaray'da kesinlikle katkı verecektir.

Adamın kalitesini tartışmaya gerek yok. Hem sağ kanat hem 10 numara oynayabilen biri. Genellikle sağ kanatta oynamış adamdır. Çok koşan biri değildir. Uzun pasları mükemmel otesidir. Ara pasları ile Icardi'ye goller attiracaktir.

eksik nedir geçen seneden Rashica dışında? Ana kadro duruyor zaten.
Yapılan transferlerin oyuncu profilleri itibarıyla bütün sistem değişiyor, bunu anlamak bu kadar zor değil. Zaha banko oynamalı mesela kimin yerine oynayacak? Solda oynarsa Kerem gitti, bu sebeple arkaya yerli atmak zorundasın. Sağda oynarsa Tete gitti. On numaraya koysan numara değil. Rashica'nın varlığı mühimdi, o olmasa da benzer profil topçu almalıydık. Çizgiyi kullanması sebebiyle derinlik katıyordu takıma, dkya göre gol-asist katkısı da çok iyiydi. Sadece savunma yönü var gibi algı oluştu. Şimdi ön taraf savunma zaafiyeti yaratacağı için çok çok iyi bir 8 alınmalı. Geçen seneki takım Oliveira'yı bile kaldırabiliyordu. Bunlar hep değişecek. Takımın devamlı rotasyon yapması gerekecek bu bile geçen seneki en önemli özelliğimizi elimizden alıyor. Rashica diyorsun da yokluğu zincirleme reaksiyon yaratıyor işte. O girene kadar ne oyun oynadığımız da ortada.

Kalitesine yorumum yok ama bu kadroya doğru ekleme olmadığını düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur. Hakkımızda hayırlısı.

olm siz hiç zahayı takip etmediniz mi premier ligde yaw.

al götür bek oynat bari
Bunu yazmak için hamle yaptım bu yorumu gördüm. Kayseri maçında da dedim aynısını 4-3-3’ün soludur Zaha. Ha yok 4-2-3-1 oynayacağım diyorsan ısrarla o 4-2-2-2 olur ve Zaha, Icardi ile birlikte en uç ikilide olur.

Bizimkilere kalsa beki kovalamıyor diye sövecekler

Transfer başlığına da yazdım. Ortasaha başlayıp, sağa geçmiş..
1 ay önce Afrika kupası elemeleri..
Attığı Gol 1:31 de başlıyor.. Klas.

en eksik noktamız nedir hücumda? son pasları ve topları berbat kullanmak özellikle dün barış ve keremde bunu gördük.. ziyech sakat falan değilse çok iyi transfer..

Transfer başlığına da yazdım. Ortasaha başlayıp, sağa geçmiş..
1 ay önce Afrika kupası elemeleri..
Attığı Gol 1:31 de başlıyor.. Klas.

kapalı savunmalara bilezik gibi geçirecek ihtiyacımız olan topçu

Ziyech kişisel olarak çok sevdiğim bir oyuncu değil ancak Muğdat Çelik alınmış gibi komik yorumlar var. Ücreti makulse alınabilir bir oyuncu. Düz adam Rashica'nın üzerinden yönetime bok atma çabası var sanırım.

Geri
Üst Alt