Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

Tabi beklenti baya yükseldi
Rakiplerde alıyor boş durmuyor
Şu an kim gelse burun kıvıracak kıvama geldik
Ziyech sağlamsa güzel yaş güzel isim
Dünya kupasında da oynadı

Çöp iyice saçmaladık

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlısı olsun ne desem bilemediğim çok kararsız kaldığım bir transfer olur. İnşallah kötü düşünenleri yanıltır bakalım orta saha almıcaklar galiba.

Söylentiye göre transferinin olmama sebebi sakatlık değil de alacak klübün son dakikada vereceği maaşı düşürmek istemesiymiş. Tabi bunu Ziyech cephesi de uydurmuş olabilir. Dizinde sıkıntı var mı ortaya çıkar sağlık kontrolünde. Varsa almayız herhalde o kadar da enayi değilizdir.

Oyuncu profili olarak forvet arkasında iş yapar karakter/sakatlık mevuzlarına girmek istemiyorum aldığımız için.Hayırlısı olsun.

geçen psg haberleri varken almak için nöbet tutanlar vardı forumun ruh hali iyi değil

ben olumluyum formda olsa nasıl alacaksın 40 m ye çelsi yapıyor işte ghezzal eşeğinin şov yaptığı lig burası

son dunya kupasının yıldızı,nerdey psg yapan adama söylenenlere bak.rashcia boklusu için hala aglanıyo
Kötü yorumlar arasında endişeli bir şekilde iyi bir yorum arıyorken yorumunu gördüm kral
Ve işte bu yorum beni daha çok endişelendirdi

Bu takımda planlamayı kim yapıyorsa bir soğuk su şoku yaşatmak şazım, çünkü bu seneli ğlanımız plansızlık sanırım.

Geri
Üst Alt