Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

Bu transferden sonra yırtıcı bir 8 no şart. Ön tarafta geçen seneki baskıyı görmek çok zor. Bu takım havaya girerse herkes mücadele eder. Fakat 2-3 maç sallanırsa herkes salar.

Dünya kupasindi iyi oynadi, götünü yirtti defansa da yardimi iyidi. Ha bizde öyle oynar mi soru isareti.

Takım allak bullak oldu bu transfer dönemi.

Ne ziyechi yav

Bir 8 no alip bitirecektik transferi

Neyin pesindeyiz anlamadim

Şimdi 1 ay da bunun top oynamasını bekleriz, değil mi hocam?

Kadroda zaten gidenler dışında 13 yabancı yok mu anlamadım ben? Ziyeh geldi 14 oldu.
Orta saha? Sanırım orta saha alınmayacak

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sizinle aynı fikirde değilim. Arap olduğu için gelmesini istemiyorum sadece. Onun dışında transfer politikası bence son yılların en iyisi. Keşke Zaniolo gitmeseydi bu yaşta bu topraklara düşen en iyi topçuydu kendisi. 2 orta saha 1 stoper daha çözülür kapanış yaparız.

Sakat denilen Ziyech 8 ay önce neredeyse Fas'a Dünya Kupası aldırıyordu. Son maçına Premier Lig'in 37. haftasında çıkmış.

Aynen dizi yok

Oyun zekasi cok iyi. Bu yonden dogru karar. Set oyununa da buyuk katki yapar.

Cekindigim konu ise chelsea macerasi istedigi gibi olmadi. Halen basariya acmi degil mi?

Eger kazanma istegi halen ajax seviyesindeyse bir cogumuzu sasirtir. Yok yilmis ve istah yoksa... rashica alinmadigindan dolayi bizim taraftar af etmez

Kadroda zaten gidenler dışında 13 yabancı yok mu anlamadım ben? Ziyeh geldi 14 oldu.
Orta saha? Sanırım orta saha alınmayacak

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muslera
Boey
Nelsson
Angelino
Midstjö (Gidebilir)
Oliviera (Gidebilir)
Torrerira
Zaha
Tete
Mertens