Galatasaray, Halil Dervişoğlu Transferini Açıkladı!

City, Bayern prime döneminde ve bir kac tane baska top club niye genelde 2 forvetle sezona giriyor
Onlar 3 kulvarda oynamaya alışık kulüpler, bizim kulüpler 3 kulvarda olunca patatese dönüyor.

Bu yüzden minimum 3 forvetimizin olması elzemoğlu elzemdir.

Halil'i pek tutmam bunu yeterince yazdım burada, ama gerektiğinde Icardi ile birlikte oynayabilecek bir eleman. Yardımcı forvet olarak değerli olabilir bu sene.

Hayırlı uğurlu olsun. Umarım maliyeti düşüktür.

İyi bir rotasyon oyuncusu. Fazlasını beklememek lazım. Hayırlı olsun.

Dün Gökhan Dinç Galatasaray’ın masada olduğunu ısrarla söyledi, Galatasaray’ın transfere yakın olduğunu söyledi, tebrik etmek lazım

Hayırlı olsun
umarım bir önceki gibi bir performans göstermez
Bize aslında gomis yerine yedek olacak olsa da yine net bir golcü lazımdı
Yerli olması tek avantaj

Yerli kuralı böyle devam edecekte değerli bir transfer olur,sonradan oyuna girip katkı sağlacağını düşünüyorum.

Okan Hoca

Elazığ’da deniz yılmazı parlatıyo. Okan hocadan sonra 10 gol atıyor. Sonraki sene ts ye transfer oluyor

Antep’te muhammed demiri tekrar forma sokuyor. İstikrar yakalıyor

Göztepede Adis Jahovic 21 gol Umut Nayir 18 gol atıyor

Akhisarda Seleznyov 21 maçta 11 gol atıyor

Rizede vedat muriç 17 gol atıyor. Fenere gidiyor

Başakta Crivelli 15 gol atıyor. Bu adamın gol attığına şaşıran italyanlar varmış

Halil için de bir planı vardır hocanın

Tam olarak bu, bu kadar pozisyona girip atamamak. İnş Okan hocayla başka bir şeye dönüşür

Hayırlı olsun aslanım son ana kadar Galatasaray'i beklemiş. Jimnastik spor uçak biletini bile almış. İstanbul'a imza atmaya o biletle gel aslan parçası

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse de demiyor ki bu çocuk nasıl bir kadro ile oynadı da neyi nasıl yapacaktı diye...

Barış Alper’den daha potansiyelli olsa da şu an daha gerisinde. Orada rekabet yaratmak iyi olacak mı göreceğiz

Icardi yanında ikinci forvet oynayabilecek bir oyuncu olması ve pres gücünü beğenmem hasebiyle olumlu bir transfer olarak değerlendiriyorum.

Halil yetenekli bir oyuncu,özelikle sirti dönük cok iyi isler yapiyor ama dün de yazdim bizde daha önce 1.5 yil oynadi ve bir türlü kalici olamadi

Bir kez daha denenmesi bence yanlis ama bjk’nin elinden alinmis olmasi da sevindirici tabiki

Oralara eleman lazımdı işin açıkcası
Bence biraz daha aklıda başına gelmiş olabilir

Geri
Üst Alt