Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.086
- 924
- 1.103
çok giren bir şey olmadı bize ama bu kadar kötü çıkmasını hiçbirimiz beklemiyorduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok. Sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesih etmişiz Benfica'nın isteği ile Benfica'da yeni istediği şartlarda Celta Vigo'ya kiralamış. Kalan maaşını biz ödememişiz yani.Buradan anlasilan bir yere yamayamamisiz. Parasini neyse verip yol verilmis.
Güzel.
O zaman geliyor gelmekte olan.
Yesnerıya gitti celta mı
Alakası yok. Sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesih etmişiz Benfica'nın isteği ile Benfica'da yeni istediği şartlarda Celta Vigo'ya kiralamış. Kalan maaşını biz ödememişiz yani.
Keramettinin yorumlarını çalıyorsun gibi geldi bana.Hazirlik maclarinda asiri iyiydi
Lige felaket kotu basladi umraniye macinda bos kaleler falan kacinca adam tamamen dagildi gitti belki boyle olmazdi
Lukunku 13 maç 5 gol.
Haris 13 maç 2 gol..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karşılıksız fesihte öyle oluyor ama burada karşılıklı anlaşarak fesih var. Yüksek ihtimal Kasımpaşa'ya gidecekken Celta'dan Benfica için daha karlı bir teklif geldi o yüzden Benfica kiralık sözleşmesinin fesihini kabul edip Celta'ya gönderdi.Aciklamadan oyle okudum. detaylari gormedim acikcasi. Direk fesh ettiysek bunu yaparsin cunku.
Beklentiler cok farkliydi yalniz. Ayrica yakin sayilirlar yine de![]()
Bakış açısı tabi sayıların yakın olması. Aynı zamanda 2 katından fazla atmış ama
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi