Galatasaray-Hatayspor Maçı Bilet Fiyatları Açıklandı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray, Hatayspor maçı biletlerini satışa çıkardı.

Bu maçta cezalı tribünlerimiz:

KUZEY TRİBÜN 105, 106,107, 206, 207
GÜNEY TRİBÜN 119, 120, 219, 220 BATI TRİBÜN 101, 102, 103, 201, 203 DOĞU TRİBÜN 112

Bu maçta yapılacak 2. Kişiye devirler sezonluk maç devir hakkına ( 7 adet ) dahil edilmeyecek.

1722950382887.png

1722950295904.png

Kategoriler değişmiş 5. Kategori 4. Kategori olmuş. Önceden 4. Kategori olan yerler vip olmuş sanırım ya da 4 olarak kalmış. 3k eski 5. Kategori ve anadolu takımı maçı için çok. Hele 5-0 sonrası tribünler dolmaz

oha tek maçmış. asgari ücret parası la bu
Ortalama bilet fiyati 3 bin TL nasil asgari ucret oluyor?

Sen usteki premium bolumune bakma orasi zenginler icin. Onlar icin 10 bin TL para degil, bizim Feramuz ve Melih o parayi mesela haftalik kupona yatiriyor.

Ortalama bilet fiyati 3 bin TL nasil asgari ucret oluyor?

Sen usteki premium bolumune bakma orasi zenginler icin. Onlar icin 10 bin TL para degil, bizim Feramuz ve Melih o parayi mesela haftalik kupona yatiriyor.
diğer yerlerden izlemek için dürbün lazım. Böyle fm de üstten maç izler gibi filan olur

diğer yerlerden izlemek için dürbün lazım. Böyle fm de üstten maç izler gibi filan olur
Yok yav hic alakasi yok, bizim stadin ust bolumunden gayet iyi mac izleniyor. Nou Camp veya Bernabeu'de olsa neyse durbunle anca gorurdun derdim.

Bu fiyatlarada alamıyoruz ki, mesela 850 lik olan yeri karaborsacı itler en az 1250 den verir. Siteden almak imkansız zaten.

Kombine bulamayınca sinirlenmiştim ama yine dayanamadım aldım. Paraları yemeyin ulan…

Fiyatlara normal diyenler için trabzonspor kombineleri

IMG_6407.jpeg

Kimse gelmesin tepki yemeyelim fiyatları.
Bu fiyatlara maça giden de zaten tepki vermez. Bizimki hangi takım? der.

Kombine bulamayınca sinirlenmiştim ama yine dayanamadım aldım. Paraları yemeyin ulan…

Fiyatlara normal diyenler için trabzonspor kombineleri

Ekli dosyayı görüntüle 255776

Turkiye'nin en buyuk kulubu olacaksin , elbet en pahali biletler bizde olacakti aksi dusunulemez bile. Hem iyi oyuncu isteyelim + yuksek maaslar verelim diyoruz kaliteli futbolcular icin, her sene sampiyon olmak isteriz, hemde ucuz bilet olacakti, daha baska?

Dort kisilik arkadas grubuyla pahali lokantalara gitmeyi biliriz toplum olarak, orada harcadigin bir aksam yemegi 2000-3000 TL'yi buluyor Istanbul'da.

Stat gelirleri bizim gibi kulupler icin artik cok onemli bir gelir kaynagi. Zaten lig yayinindan para alamiyoruz. Tabi ki asiri pahaliya gitsin demiyorum ama rakiplerin fiyatlari ile bizimkinin bir olmamasi kadar normal birsey yok.

Arz-talep meselesi. Mac gunleri 50.000 kisilik stada 100.000 kisi bilet ararsa bunlara pahali diyemem.

Turkiye'nin en buyuk kulubu olacaksin , elbet en pahali biletler bizde olacakti aksi dusunulemez bile. Hem iyi oyuncu isteyelim + yuksek maaslar verelim diyoruz kaliteli futbolculari icin, her sene sampiyon olmak isteriz, hemde ucuz bilet olacakti, daha baska?

Dort kisilik arkadas grubuyla pahali lokantalara gitmeyi biliriz toplum olarak, orada harcadigin bir aksam yemegi 2000-3000 TL'yi buluyor Istanbul'da.

Stat gelirleri bizim gibi kulupler icin artik cok onemli bir gelir kaynagi. Zaten lig yayinindan para alamiyoruz. Tabi ki asiri pahaliya gitsin demiyorum ama rakiplerin fiyatlari ile bizimkinin bir olmamasi kadar normal birsey yok.

Arz-talep meselesi. Mac gunleri 50.000 kisilik stada 100.000 kisi bilet ararsa bunlara pahali diyemem.
Şu maçın fiyatları geçen yılın CL fiyatlarının üstünde talep var diye bokunu çıkarırsan hele takım istim üstünde değilken boş tribünlere oynarsın

Geri
Üst Alt