Galatasaray-Hatayspor Maçı Bilet Fiyatları Açıklandı

Şu maçın fiyatları geçen yılın CL fiyatlarının üstünde talep var diye bokunu çıkarırsan hele takım istim üstünde değilken boş tribünlere oynarsın
Taraftari maca ceken tabi ki iyi skorlar + iyi futbol. Bu da teknik heyete kalmis birsey. Iyi skorlar alirsak, taraftar her zaman maca gitmek ister. Yarin isler kotuye giderse zaten otomatikmen ilgi azaliyor, o zaman da bilet fiyatlarinda indirim yaparlar zaten.

Enflasyon da her sene bilet fiyatlarina yansir bu da Turkiye'nin sartlarinda 'normal' birsey. Gecen sene bir porsiyon doneri 300 TL'ye yerken bu sene ayni tabak 500 TL olmus. Maalesef Turkiye ekonomisi bu.

normal falan değil fırsatçılık bu

gidin yabancı büyük takımların en ucuz kombinelerini asgari ücretlerine göre oranlayın bakalım sonuç ne

nasıl olsa alan olur diye fiyatların bokunu çıkarmışlar işte

Talebin yüksek arzın az olduğu yerde fiyatlar şişer, normal bir durum.

Yıllardır kombine bekleyen taraftarlar var.

normal falan değil fırsatçılık bu

gidin yabancı büyük takımların en ucuz kombinelerini asgari ücretlerine göre oranlayın bakalım sonuç ne

nasıl olsa alan olur diye fiyatların bokunu çıkarmışlar işte

2 sezon önceki meşhur alanya maçını 600tlye izlediğim tribün bugün 3 bin

Yok yav hic alakasi yok, bizim stadin ust bolumunden gayet iyi mac izleniyor. Nou Camp veya Bernabeu'de olsa neyse durbunle anca gorurdun derdim.
Barnabeuda futbolculardan sadece kel olanın roberto carlos olduğunu tahmin etmiştim :asd: 7 katlı stad mı olur

tamamda ülkede belirli bir enflasyon var o oranda artmasi bence gayet normal
Valla Galatasaray’ı çok sevmesem bu boktan futbolu izlemek için 5-10k vermem. Birileri komisyon alsın diye de vermem.

Geçen yıl kombinem olmadığı halde Manu maçı hariç tüm Avrupa maçlarına gittim, ligde de 10 maça gittim. Geçen yıl sadece ben 150k maçlara gitmek için para harcamışımdır. 3 formadan da aldım, yandan aldıklarımı demiyorum bile. Aileme de formalar aldım. Fenerbahçe maçında dank etti. Onca emek harcıyorsun, para harcıyorsun. Adamlar ciddiyetsiz şekilde sahada dolanıyor.

Geri
Üst Alt