Galatasaray Hedefi Belirledi!

Arkadas naparsak yapalim bu kupayi ancak 2004 deki Yunanistan baliyla alabiliriz.

Koskoca Real Madrid bu kupayi 10. kez almayi takinti haline getirmis ve kac paralar harcadi bu dogrultuda. Ama cok uzun süredir alamiyorlar.

12 sene olmus. Adamlar o zamandan beri kim bilir ne kadar para harcamistir transfere. Belki 1 Milyar € gibi bir rakami bile gecmis olabilirler. 2002 senesinden beri adamlar finale kalamadi, en gec yari finalde elendiler hep. Son 3 sene de oldugu gibi mesela.

Gayet güzel ve yerinde bir açıklama. Bunu düşünmek bile başarıdır.

Burdaki farkı anlayamıyorsanız siz gerçekten Galatasarayı bilmiyorsunuz demektir.

Çoğu arkadaşın yaşı çok genç herhalde. Bu bir idealdir hedeftir olur olmaz ama bunu düşünecek duruma gelmek bile büyük iştir.

Ezik fbjk gibi sanıyorsunuz siz Galatasaray camiasını.

E Mahmut Uslu da dedi "3 Temmuz operasyonu olmasaydı, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacaktık" diye. O zaman onunla da dalga geçmememiz lazım. Madem düşünmek bile başarıysa.

24042014_Galatasaray-hedefi-belirledi-.jpg

Galatasaray’ın yatırımlar ve stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül, “Hedefimiz gelecek yıl Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak” dedi.

Detaylar GSC Portal'da...

Sen önce şu stadın sorunlarını çöz. Bir yağmurda göle, bir karda balçığa dönmesin. Kışın stada giden taraftar maçı titreyerek izlemesin, stadın çevresinde vakit geçirebileceği türden yerler olsun, stada dıştan baktığında hala inşaat izlerini görmesin yeter. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu adam akıllı bir ülke federasyonu, adam akıllı bir futbol ülkesi, adam akıllı bir kadro ve adam akıllı bir hoca olduğunda düşünürüz..

Hangi Kadro ile ??

Santrafor=yok.

Stoper=yok.

Sağ bek=yok.

Sağ,Sol açık=yok.

Melo dısında güvenecegin bir ortasaha yok..

Takımın basındada CL'de mütavazi sayılacak bir kadroyu başarıya taşıyabilecek karakterde hoca yok.

E Mahmut Uslu da dedi "3 Temmuz operasyonu olmasaydı, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacaktık" diye. O zaman onunla da dalga geçmememiz lazım. Madem düşünmek bile başarıysa.

Fark var ama. İlkleri hep başaran biziz. Onların hayal ettiklerini hep biz başardık.

Ayrıca şu an lider olsaydık eminim ki bu eleştirilerin hiç biri olmazdı biraz da taraftar psikolojisine bağlı.

Hepimiz demiyor muyuz 3-4 iyi transfer ve iyi bir td ile başarılı oluruz diye.

Ayrıca 2 yıldır gruplardan çıkıyoruz yani CL alışkanlığı var. Elbette çok çok zor bir şey benim demek istediğim farklı.

Galatasaray derse ütopya olmaz ben şahsen bunu öğrendim. Xamaxlardan monacolardan arsenallerden.

Bir kültürden bahsediyorum.

Fark var ama. İlkleri hep başaran biziz. Onların hayal ettiklerini hep biz başardık.

Ayrıca şu an lider olsaydık eminim ki bu eleştirilerin hiç biri olmazdı biraz da taraftar psikolojisine bağlı.

Hepimiz demiyor muyuz 3-4 iyi transfer ve iyi bir td ile başarılı oluruz diye.

Ayrıca 2 yıldır gruplardan çıkıyoruz yani CL alışkanlığı var. Elbette çok çok zor bir şey benim demek istediğim farklı.

Galatasaray derse ütopya olmaz ben şahsen bunu öğrendim. Xamaxlardan monacolardan arsenallerden.

Bir kültürden bahsediyorum.

Lider olmak da mesele değil de, daha ligde 2.olacağımız bile şüpheli. Mesela "Öncelikle bu sezonu 2.bitirip seneye de CL'de en az yarı final hedefliyoruz" dese o zaman sıkıntı yok. Ha 3.olup gidemez miyiz, belki gideriz ama çok düşük ihtimal. Yani sanki CL'ye gitmemiz kesinmiş de, kupayı almamız kalmış :) Bide sadece 4 transferle düzelmez bu takım o ayrı bir mesele, oralara hiç girmeyelim :)

ne icmis bu arkadas. Uefa dan ceza yemisiz, takim daginik, yönetim de catlak sesler, ne idügü belirsiz bir teknik direktör gülerler adama .

Çamaşır suyuna ekmek mi banıyosun napıyosun?

Burak ve Selçuk'la sözleşme uzatmak isteyip şampiyonlar ligi şampiyonluğundan bahsetmek çelişkili olmuş.Türkiye'de yabancı sınırı gibi engeller olduğu sürece böyle açıklamalara gerek yok.

Vay anam vay... Şampiyonlar ligi şampiyonluğu mu?

Yarı final oynayan takımların oyuncuları ile kendi oyuncularımızı karşılaştırıyorum. Biz iki senedir gruplardan çıkmakla bile büyük başarı sergiliyoruz bu kadroyla. Özellikle bu amaç için TFF nin yabancı sınırlaması denen soytarılığı bitirmesi gerekir. Ondan sonra ise para konuşur.

Daha çok yolu var Türk futbolunun bu başarı için.

12 sene olmus. Adamlar o zamandan beri kim bilir ne kadar para harcamistir transfere. Belki 1 Milyar € gibi bir rakami bile gecmis olabilirler. 2002 senesinden beri adamlar finale kalamadi, en gec yari finalde elendiler hep. Son 3 sene de oldugu gibi mesela.

Iste en pahali transferler listesine bak hemen hemen hepsi Realden. Ilk 5in 4ü Real Madridden. Kakalar, Zidaneler, Ronaldolar, Baleler vs vs.

Illaramendi yi mesela daha önce tanimiyordum bi bakiyon adamlar gidip 38 milyona almislar. :D

"Hedefimiz önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi kupasını almak. 2016′ya kadar 4. yıldızı formamıza koyacağız"

Kafasi güzel mi bunun? Hangi dünya da yasiyo? Dalga mi geciyon millet ile!!?? :ka10:

Ve gelecek yil 2015 oluyor, niye 2016 yi bekliyoru 4. yildiz icin!? Tek derdi koltuk!!! Secimlere güzel gireyim :31:

Bu hedefler bir iki sene içinde olacak şeyler değil, ama üst üste 2 sezon son 8 ve son 16'ya kaldık, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'nde olmak çok önemli bir hedef.Üst üste 3 yıl Şampiyonlar Ligi gruplarında olmak yıllardır özlemini duyduğumuz bir olay olacak.

Her sezon katılmamız lazım, tam bir Şampiyonlar Ligi takımı olmamız lazım.Kupayı almak elbette inanılmaz bir başarı olur ama diğer rakiplerle aramızda bütçe, kalite, tecrübe ve kadro farkı var.

Ama her sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya devam edersek, prestijimizi, gelirlerimizi, tecrübemizi geliştirirsek, uzun vadeli bir planla iyi bir kadro oluşturabilirsek bu hedefi ciddi bir şekilde düşünebiliriz, ama daha çok yolumuz var.Şu an için boş bir söylem, ilerde neden olmasın.

ne gereksiz konusuyor su yöneticiler. uefa kupasini alalim seneye en iyisi

Geri
Üst Alt