Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.682
- 4.971
- 838
Cumhurbaşkanı olsam fenerin bütün pisliklerini ortaya çıkartır, sonraki seçimi kaybettikten sonra da ülkeyi terk ederdim
.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkmadı mı artık Tayyeap kaybedecek muhabbeti yaCumhurbaşkanı olsam fenerin bütün pisliklerini ortaya çıkartır, sonraki seçimi kaybettikten sonra da ülkeyi terk ederdim.
O iş doğal seleksiyon ile kendi kendine hallolacak zaten.Sıkmadı mı artık Tayyeap kaybedecek muhabbeti yaUlan 25 yaşında cillop gibi delikanlıydım. 47 yaşına geldim daha bu seçim son seçim diyip duruyoruz.
Ananas in açıklamasını okuduk , peki bunun malum camia ile ilgili muhabbeti nedir aydınlatır mısınız, anlamadım baştan beri
Haklısınız ama çok düşük bir benzetmeinsan insanlığını bilirse dediğin doğru ama terbiyesiz ve saygısız ise insanlar da ona göre davranır. Saygı göster ki saygı göresin
Düşük seviyeye anladığı şekilde konuşacaksın mecburen. Bizimkilerin yaptığı meşru müdafa sadeceHaklısınız ama çok düşük bir benzetme
Bu benim dusuncem
Benim yazdigimla Tayyibin ne alakasi var yavvvSıkmadı mı artık Tayyeap kaybedecek muhabbeti yaUlan 25 yaşında cillop gibi delikanlıydım. 47 yaşına geldim daha bu seçim son seçim diyip duruyoruz.
Genel manada görüşüm sevgili Mehmet kardeşim seninle alakası yokBenim yazdigimla Tayyibin ne alakasi var yavvv
Hala bıçkın bir delikanlısın Masallah Kolpgün abiSıkmadı mı artık Tayyeap kaybedecek muhabbeti yaUlan 25 yaşında cillop gibi delikanlıydım. 47 yaşına geldim daha bu seçim son seçim diyip duruyoruz.
Tayyip sevgin bir baksa levent airlines abicimGenel manada görüşüm sevgili Mehmet kardeşim seninle alakası yokOrada görünce sende aracı olmuş oldun.