Galatasaray: “Hiç boşuna uğraşmayın çünkü içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez”

Cumhurbaşkanı olsam fenerin bütün pisliklerini ortaya çıkartır, sonraki seçimi kaybettikten sonra da ülkeyi terk ederdim:hat:.

Cumhurbaşkanı olsam fenerin bütün pisliklerini ortaya çıkartır, sonraki seçimi kaybettikten sonra da ülkeyi terk ederdim:hat:.
Sıkmadı mı artık Tayyeap kaybedecek muhabbeti ya :asd: Ulan 25 yaşında cillop gibi delikanlıydım. 47 yaşına geldim daha bu seçim son seçim diyip duruyoruz.

Ananas in açıklamasını okuduk , peki bunun malum camia ile ilgili muhabbeti nedir aydınlatır mısınız, anlamadım baştan beri

Hakaret içeren tüm cümleleri yazmışsınız birde gidip suç duyurusunda mı bulunuyorsunuz? Hakaret ediyorsunuz.. Dursun Özbek taraftardan sadece google'a ananas yazmalarını istedi, tespih yaz dedi, şike dedi. Niye bu kadar yandınız acaba?

bu camiayı algı yönetimi açısından bir siyasi partiye benzetiyorum ama bunlar onların aksine hep kaybediyor

Allahtan video denilen bir alet var

Fenerin resmi sayfasından defalarca Galatasaray'a fetö imasında bulunuldu. Hatta bjk de yaptı bunu. O zaman hadlerini bildirip suç duyurusunda bulunmalıydık.

Platin sponsorluktan da bahsetmeliydik.

1709223280132.webp

Geri
Üst Alt