Galatasaray Hisseleri Şampiyonluk Beklentisi ile Tavan Yaptı

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
f233c950093.jpeg

Ligde şampiyonluk yarışı devam ederken spor hisseleri hareketlendi. Galatasaray bugün en çok kazandıran hisselerden biri oldu

Galatasaray Spor Kulübü hisseleri yüzde 19 oranında prim yaparak 2.87 liraya yükseldi. Kulübün dün 1 milyon adet hisseyi 2.36-2.38 lira aralığında sattığını açıklamasının ardından yaşanan yükseliş dikkatlerden kaçmadı. Kayyum davasının kulübün lehine sonuçlanması ve Abdurrahim Albayrak’ın, “Borçları yönetecek bir noktaya geldik” diye açıklama yapması olumlu gelişmeler olarak yorumlandı. Ancak özsermayeleri eriyen kulüplerin yüksek borçlarla boğuştuğu biliniyor. Ankalarla borç yapılandırılması konusunda görüşmeler yapılıyor.

Borsa Gundem

Galatasaray'ın KAP'a bildirdigi açıklama ise şöyle

111687d47be.jpeg

Fener hala önümüzde de tüm takımların fiyatı çok şişti. Trabzon bile 1 milyar TL oldu patlayan fena patlayacak.

Demiştim yerine hisse alsaydım ne kadarlık bir kar ederdim üstat? Misal 100.000 tl olsaydı??
150-200 falan olur da şu fiyatları haketmiyor şişirme fiyat bu.

Spor hisselerine bulaşmıyorum ama 1 lira iken ts almadığıma pişmanım 6 lira olacak yarın.

150-200 falan olur da şu fiyatları haketmiyor şişirme fiyat bu.

Spor hisselerine bulaşmıyorum ama 1 lira iken ts almadığıma pişmanım 6 lira olacak yarın.
yani aralıkta burada atıp tutacağımıza alsaydık 1 ilen şimdi 1.5-2 mi olacaktı?

Trabzonu da o kadar dedim üstat ben bilseydim denerdim. Çok belliydi daha ağaoğlu adaylığını açıklarken emare vardı ama ben burakla onuru kovduklarında tamam dedim

Var mı bir link filan bu tarz yeniler için nasıl alıyoruz filan ekinciler menkul vardı kiracımızdı hiç girip bakmak aklımın ucundan geçmedi sen heveslisin

yani aralıkta burada atıp tutacağımıza alsaydık 1 ilen şimdi 1.5-2 mi olacaktı?

Trabzonu da o kadar dedim üstat ben bilseydim denerdim. Çok belliydi daha ağaoğlu adaylığını açıklarken emare vardı ama ben burakla onuru kovduklarında tamam dedim

Var mı bir link filan bu tarz yeniler için nasıl alıyoruz filan ekinciler menkul vardı kiracımızdı hiç girip bakmak aklımın ucundan geçmedi sen heveslisin
O dönem borsa çok düşüktü her hisse gitti zaten de Ts çok şişti şampiyonluk ihtimali azalırsa taban taban gider.

Nasıl spor hissesi alabiliriz. Bir de düşüşünü bildiğimiz dönemlerden bir kar etme olanağı var mıdır?
Bir yatırım şirketinde hesap aç. Açığa satarsan kar edersin. Örneğin şu an fiyat 5, 5ten satarsın 4e düşerse geri alırsın sattıklarını.

Tsden iki günde iyi para kazandım. Halbuki geç kaldık diyordum. Ne zaman patlayacak bakalim.

Dört takim birden sampuan olacak herhal. Keske dusmusken fenerbahçemizden biraz alsaydım.
20200219_164207.webp

Borsadaki tüm kulüplerin artış sebebi belli oldu.

Amaç da bu zaten kulüpleri satmak.

Bu arada bugün yine hepsi %10 üzeri artıda.

Tspor 6 ayda falan 9 katına çıktı, rezalet.

Geri
Üst Alt