GSCimbom
Galatasaray İçin Flaş İddia!
Alper Altun

Galatasaray İçin Flaş İddia!

Alper Altun ·

Cevap
33
Okunma
1,8K
Sayfa
1/2

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
drogba-didier-150926.jpg

​

Aralıkta sözleşmesi sona erecek olan Didier Drogba, Galatasaray'a dönmek istediğini yönetime iletti. Yönetim, forma ve bilet satışının yanı sıra kadro derinliği için de Drogba’yı transfer etmek istiyor.

Galatsaray taraftarını heyecanlandıracak gelişmeler oluyor. Ligde yoluna kayıpsız devam eden sarı-kırmızılılar devre arasında hücum gücünü yükseltecek bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Üstelik fırsat ayağına kadar geldi. Kariyerine ABD'de devam eden Didier Drogba, Montreal Impact'ın Toronto ile oynadığı maçta ilk 11'de olmadığını öğrenince takımıyla gemileri yaktı.

18 kişilik maç kadrosuna girmeyi reddeden Fildişili futbolcu, ABD'den ayrılacak. Aralıkta sözleşmesi sona erecek olan Didier Drogba bir kez daha sarı-kırmızılı yöneticilere haber yolladı. Futbolculuk yaşantısına unutamadığı parçalı forma altında son vermek isteyen 38 yaşındaki futbolcunun bu talebini değerlendirmeye alan yönetim, forma ve bilet satışının yanı sıra kadro derinliği için Drogba'yı değerlendirecek.

Galatasaray İcin Flaş İddia!

Makul bir ücrete gelecekse gelsin tabii.

Eren - Sigthorsson - Drogba / Poldi - Sinan

Müthiş olur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisini bir maçta 11'de görmeyince gemileri yaktı diye haber yapılan adam, gelip burda yüksek ihtimal daha düşük ücretle yedek oyuncu olmaya razı olacak.

İşte habercilik bu.

Gelsin yarım sezon güzel bir jübile yapalım

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Drogba kim ulan ?

Marsilyanin Chelseanin efsanesini Galatasarayin efsanesi yapmaya calismayin.

Barosun 5 de 1 i kadar katki vermeyen adama tapilmasi da ayri bir malliktir.

Bence tadında bırakmak lazım.

Amerika da 20 maça çıkmış De Jong'un halini gördük, gelir gelmez bizim temposuz ligin temposunu kaldıramadı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Senin gibi birinden bu yorumu görmek fazlasıyla şaşırttı.
Niye ki? :D

Temposuz bir takımımız var, zaten Drogba nın son dönemlerinde millet de bundan şikayetçiydi. O halinden şimdi bir de 2 sene daha geçti.

Zorlamaya gerek yok bu yüzden bence, öyle az paraya geleceğini de sanmıyorum.

Niye ki? :D

Temposuz bir takımımız var, zaten Drogba nın son dönemlerinde millet de bundan şikayetçiydi. O halinden şimdi bir de 2 sene daha geçti.

Zorlamaya gerek yok bu yüzden bence, öyle az paraya geleceğini de sanmıyorum.

Vizyoncu biri olduğunu sanıyordum,yanılmışım.

Geri