Galatasaray İçin Giaccherini İddiası

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
72m9lN.jpg

İtalyan basını Galatasaray'ın Emanuele Giaccherini için Sunderland ile görüşmelere başladığını iddia etti.

Haberin Detayları GSC Portal'da...

Bütün italyanları alıcaz

Hesap Makinesi

Gecen Osvaldo konusu cikinca kesin bunu da yazarlar demistim icimden.Fena oyuncu degil hizli bi kanat Juvede iyiydi Ingiltere de napti bilmiyorum.

penalti seruveninde penalti atmaktan korktu bonucci sen once git dedi bonucci kacirdi

hangi mac bilmiyorum

Bu elemanı özellikle Juventus'ta forma giydiği dönemde birkaç maç izlemişliğim vardı. Şöyle söyleyeyim bizim Amrabat'ın bir üst modeli. Tekniği ve son vuruşları iyi sayılır. Aynı zamanda hızlı da bir oyuncu. Gelirse katkı sağlar. Haa daha iyisini bulamaz mıyız? Buluruz da bu sezon biraz zor.

Edit: izlemek isteyenler için...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=R6VbOsLnH10[/media]

Rotasyonda is yapar. Amrabat tarzinda bir oyuncu. Bos alani seven bir oyuncu.

Öyleyse gerek yok bize daha etkili bir kanat / forvet lazım diye düşünüyorum.

Sadece forvette alınabilir tabi Gökhan Töre'yi de kadromuza katarsak.

Kiralama yoluyla şöyle etkili birini takımımıza kazandırsak müthiş olur doğrusu. Michy Batshuayi gibi bir oyuncu 6 Mn €'ya gitti Marsilya'ya , kötü kaçtı.

Bu adamin boyu kac? 1.50 filanmiydi?

Istemiyorum açıkçası ben, bazi zamanlarda katkı mutlaka saglar ama duzenli bir sekilde üst düzey performans gösterebileceğine ihtimal vermiyorum.

Bal yapmayan arılardan.

Mancini geldiğinde de bütün İtalyanlar'ın isimi bizimle geçiyordu ama benim bildiğim İtalyan tek topçumuz yok. Bu sefer de öyle olacak. Sallasın dursunlar bakalım. :)

Yabancı sınırı olmasa neyse.. Gol asist oranı çok düşük

bundan daha iyileri ligimizde diğer alt sıralara oynayan takımlarda mevcut bizde işi ne?

Geri
Üst Alt