Galatasaray İçin Ocak'ta Banega Sesleri

Yaşı çokta önemli değil takımın oyun aklını üstlenecek ve liderlik yapacak kişi için.

Yeterki belhandanin yerine alınsın.

Bekler ve kanatlar genç olmalı ve merkez Orta sahasında enerjisi yüksek birisi olmalı bence. Ndiaye gibi sadece daha kontrolü olanı.

Takımı daha da yaşlandırıp rakibin saygı duymasını mı hedefliyoruz anlamadım

her transfer döneminde plansız işler yapan başka bir takım yoktur bizim klasman takımlarda. rezalet yav.
bu adamın yazın belhanda satılıp(10 numara kavramını yok edip) ortayı 3lemek adına alınması gerekiyordu.
daha da yaşlanınca emekliliğini yaşaması için değil.

şu anki takım hüviyeti zaten yaşlı ve über-statik. bize dinamik adam lazım ki öncelikler orta sahadan ziyade,
1. wing-back
2. winger
.
.
3. playmaker midfielder
şeklinde. Sonrasında oyun kurucu eksikliği giderilmeye çalışılır.

ama tabi yine salakça işler yapılıp transferde faka basarız.

Bu yaz alınacaktı, şimdi pek bir manası yok açıkçası.

sent via GSC

+30 yaş üstü takım kurma çabalarımız son sürat devam ediyor anlaşılan.

İsçi lazım işçi. Genç olacak koşacak durmayacak.

Seri muhtemelen geri dönecek. Bonservissiz gelecekse Banega'ya hayır demem. Ocak'ta sezon sonu için protokol yapılsın. Beklere harcarız parayı da.

Meksikalı yıldız demişler bir bakayım nasıl topçu diye merak ettim istatistikleri leş

Bizim basının her topçuya yıldız demesi nedir bir çözemedim.Yıldız oyuncu kavramını bilmiyorlar herhal

Böyle ismi Kıristiyanlı Hristiyanlı falan bir şeyse direk yıldız oluyor

Ilk Banega laflari cikinca belhandayi saticaz sanmistim bu yaz. Meger bizim "Anahtar oyuuncumuz" muş!!

Mevcutları adam gibi oynattık da bunun gelmesi kaldı. Her yerde transfer haberi, o geliyor, bu geliyor.

Geri
Üst Alt