Galatasaray, Idrissa Gueye'yi İstiyor!

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray, gündemine PSG'nin 32 yaşındaki yıldızı Idrissa Gana Gueye'yi aldı. Sarı-Kırmızılı Yönetim, bonservis için 5 milyonu gözden çıkardı.

Galatasaray'da orta saha arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılı Yönetim, bu alana önemli bir ismi getirerek sorunu çözmeyi düşünüyor. Sportif Direktör Cenk Ergün, gündemine PSG'in 32 yaşındaki yıldızı Idrissa Gana Gueye'yi aldı.

Fransız ekibi ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan Senegalli'nin kadroya dahil edilmesi için tüm şartlar zorlanacak. Cim-Bom, bonservis bedeli için 5 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda.

Gueye, 2019 yılında, Everton'dan PSG'ye transfer olmuştu. Fransız ekibi tam 30 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. (Akşam)

Sonradan para kazandirmiyacak oyuncularla ilgilenmeyelim. istedi kadar iyi olsun 32 yasina gelmis 5 milyon vermek sanki günü kurtarmak gibi geliyor bana.
Bu konu doğru ama takımda insiyatif alacak takımı toparlayabilecek bir iki oyuncuya ihtiyaç var. Bu tip adamlar genç oyuncuların da parlamasına imkan veriyor.

Lan dün gırgırına kadroya koymuştum hemen adı çıkmış. Şartlar zorlanırsa bile yetmeyebilir ama fırsat olursa yaşına falan bakmamak lazım. Herif tazı gibi

Tas gibi futbolcu.

Ben de artik belli bir yasa gelmis futbolcularin transferine karsiyim ama tüm takimi genclerden kurunca da patliyoruz. Bir iki tane agabey sart ilk 11'e.

Yabanci basinda cikti mi haber yoksa bizimkilerin uydurmasi mi

Psg orta sahayı temizliyorken 1 senesi kalmış adama 5 vermeyiz 3 falandır o.

Geri
Üst Alt