Galatasaray İkinci Bombayı Patlatıyor!

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
djQl74.jpg

Galatasaray’da yerli transfer harekatı devam ediyor...

Haberin Detayları GSC Portal’da...

4 milyona bırakıyorlarsa işi uzatmanın alemi yok.

eskisehir bize kaliteli topcu satmaz. ismi bizimle anılır sonrasında fb'ye gider..ne imis, çalımmıs..

Sol beki de yedekler. Mantıklı bir hamle. Fazla para vermemek şartıyla.

inşallah alırız bjkde istiyormuş sanırım

Alırız bu çocuğu fb'nin ihtiyacı yok.Bjk bizle boy ölçüşemez zaten.

umarım alırız ben Erkan Zengin'i de çok istiyorum aslında keşke onu da alabilsek

Bu çocuğu alalım

ama kesinlikle sağ bek için Şener'i almalıyız

Ya beyler Tarik Camdal mi daha iyi sağ bek Şener özbayrakli mi bilgilendirinn bileniniz varsa.

Tarik camdali milli takimda izledigime göre Defansi zayif ama

Hucumu seven birisi.Calim atmayi seven birisi fakat defansi zayif Bana Tam telles gibi ozelliklerini tasiyor.Telleste hucumu seven birisi.Ama şener nasil oynuyor onu izlemedim bilen varsa hangisi daha iyi oynuyor.

Ya beyler Tarik Camdal mi daha iyi sağ bek Şener özbayrakli mi bilgilendirinn bileniniz varsa.

Tarik camdali milli takimda izledigime göre Defansi zayif ama

Hucumu seven birisi.Calim atmayi seven birisi fakat defansi zayif Bana Tam telles gibi ozelliklerini tasiyor.Telleste hucumu seven birisi.Ama şener nasil oynuyor onu izlemedim bilen varsa hangisi daha iyi oynuyor.

şener çok dinamik bir oyuncu teknik kapasitesi fazla değil ama çok güçlü fizik kondisyon olarak birde ergün penbe ayarında ortalar açabilen bir zat

kayseri gibi şunlarda bi küme düşseydi artık.

Eboue gideceğine göre

5+3 sınırında sağ beke yabancı lüks olacağına göre

Sabri ve Veysel'le idare edilemeyeceğine göre

Kesinlikle alınmalı, ayrıca sol bekte de oynayabildiği için yeri geldiğinde Telles kenara alınıp kontenjan da arttırılabilir. Bu yüzden 3'e 5'e bakmadan almak lazım. Gerçi devre arasında çok daha ucuza alınabilecek bir adamı şimdi dolgun ücretlerle alacağız ama onu da dandik yönetimimizin eseri olarak kayıtlara geçirmekle yetinelim..

Geri
Üst Alt