Guarin Juventus'ta istiyorum . Inter yabancı kaynağını arıyorYöneticisi: " Biz açıklık ve Thohir ile özel bir görüşme istiyorum . Fredy " artık siyah ve beyaz , ama ...Fredy Guarin Juventus istiyorum . Erick Thohir Ancak ,Juventus'un orta sahasatışı ile tekrar konuşmak için istekli görünmüyor . Interyeni sahibi iletoplantı bekliyorum ,Kolombiyalı onun en yakın yardımcıları tarafından çok açık bir mesaj aldı : " İtalyan takımlara No satış . " Kendisini finanse etmek gerekiyor Inter tarafından savunulanyabancı ihale , her şeyden önce Galatasaray'ın iki taksitte ödenecek 9 milyon Euro'ya yükseltti kalır . Guarin ikna görünmüyor . Duyguoyuncu , gerçekten deyüz Juventus yeniden değilse , isteksizce Milano'da kalmayı tercih olduğunu .Inter Lig , Ranocchia üzerinde basınç GalatasarayMancini savunma takviye istiyor :çalıştırma kredi satışı kapalı olabilir
Galatasaray zatenNerazzurri resmi teklifini yaptı.
Galatasaray Andrea Ranocchia içintakip edin . Defans kredi dikkate Türkiye'ye hareket edebilir : Mancinisezonunikinci yarısı için bir defans kovalayan ve daha iyi Mourinho'nun Chelsea ileŞampiyonlar Ligiçift meydan yüz . Onlar sıcak saatleri , Türkiye Ranocchia de kendisi Sneijder bulabilirsiniz . Ve onunla da Galatasaray zatenNerazzurri resmi bir teklif yaptı ki için , Guarin seyahat olabilir .