Galatasaray ile Arkham Intelligence Sponsorluk Anlaşması İmzaladı!

Dursun Özbek: "Bu başarıları engellemeye çalışacaklarını biliyorduk ama kıskançlığın bu noktaya geleceğini zannetmiyorduk. Olay sadece bana değil, kulüp çalışanlarıma yöneticilerime ve oyuncularıma saldırma, iftiralar atma, hadsiz açıklamalar noktasına geldi. "

Bitcoin denince baskanin gözleri piril piril oluyor

Dursun Özbek: "Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum; bizimle aynı hedefte oluğunuzu biliyorum, hedefimize inanmaya devam edelim! İyiler, kötüye karşı her zaman kazanmıştır! Galatasaray seneye göğsünde 5. yıldızla taraftarla kucaklaşmak için elinden geleni yapacak ve başaracak!"

paraları bitcoinde tutup geçen gün 2 trasnfer kadar değer kaybı yaşamış mıyızdır?

Dursun Özbek: "Transfer dönemi bitmesine 1 aydan fazla var. Bu takımla geçen sezonu şampiyon tamamladığımızda hedefimiz Avrupa demiştik, hedefimizde devam ediyoruz. Başaracağımızdan kimsenin endişesi olmasın."

Dursun Özbek: "Biz hocamızla birlikte kadroyu koruma kararı aldık. Takımımızın daha güçlü olması için 3 bölge belirledik. Transfer listesinin en üstündeki oyuncuları 3 Ağustos itibarıyla takımımıza dahil etmiş bulunuyoruz. Bunu hep birlikte yaptık."

Dursun Özbek: "Son dönemde özellikle sosyal medyadan beslenen, kirli bir yapının Galatasarayımız üzerinde oynadığı oyunları görüyoruz. Buradaki amacı sizlerle paylaşmam gerekiyor; tek bir amaç var, o da son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'ın önünü kesmeye çalışmak!"
Bu doğru ama buna çanak tutan ve fırsat verende siz ve yönetim sayın başkan. Doğru, hızlı, etkili bir iletişim yapın. Olumsuzluklarda ortadan kaybolmayın, açıklama yapın. Kulübü doğru yönetin fırsat vermeyin o bahsettiğiniz yapıya ama tam tersi siz fırsat verdikçe fırsat veriyorsunuz.

Geri
Üst Alt